ER ET GRÅTT KJØKKEN ET GODT VALG?

Det er lett å falle for et grått kjøkken. Vi viser deg hvorfor fargen grå er blitt en elsket klassiker.

Next | HTH
HTH

Kjøkkenekspert Sofie Larsen:

“DET GRÅ KJØKKENET ER BÅDE PRAKTISK OG STILRENT”

Grå er en farge med mange kvaliteter. Den er praktisk, stilren og tidløs på en gang. I tillegg er det en av de kjøkkenfargene som fås i ulike toner.

Besøk din HTH-butikk og opplev alle mulighetene med et grått kjøkken.

HTH

Det tidløse grå kjøkkenet

Ønsker du et stilsikkert kjøkken som er moderne, og samtidig holder i mange år? Da er et grått kjøkken et sikkert valg. Grunnen til at vi har en forkjærlighet nettopp for grått, er at fargen er praktisk, elegant, og enkel å kombinere med andre farger og materialer.

Grått er samtidig en tidløs klassiker, som passer perfekt til den skandinaviske stilen, som utstråler en kjærlighet for kjølige og dempede farger.

Grått er det nye hvitt

Hvitt har i flere tiår dominert kjøkkenmoten. Vi ser derfor at 80 til 90 % av alle kjøkken er hvite. Hvitt har vært ansett som det tryggeste valget, fordi det kan få kjøkkenet til å virke større og er enkelt å sette sammen med andre farger.

Hvitt er imidlertid ikke den eneste fargen med ettertraktede egenskaper. En lys nyanse av grått kan gi nøyaktig samme effekt, og et grått kjøkken er også litt mer praktisk, siden for eksempel skrammer og støv på kjøkkenets flater ikke vises like godt.

SPENNENDE GRÅ KJØKKENDESIGN

Hvis du ønsker et moderne, grått kjøkken, finnes det mange muligheter. Du kan velge grå kjøkkendører i folie, lakk eller laminat. Se kjøkkendesigner i grått her, og les mer om hver modell.

Ønsker du mer informasjon?

Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte, for å få inspirasjon til et grått kjøkken som passer til hjemmet ditt.

Avtal et gratis rådgivningsmøte
HTH
Art | HTH

Opplev mulighetene dine

Besøk en av butikkene våre, og få inspirasjon til det nye kjøkkenet ditt. Ekspertene våre er alltid klare til å hjelpe deg.

Finn din nærmeste HTH-butikk