ER ET GRÅTT KJØKKEN ET GODT VALG?

Det grå kjøkkenet er blitt en populær klassiker fordi det tidløst, stilsikkert og praktisk. Se alle mulighetene som allerede har fått mange til å falle for det grå kjøkkenet.

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte,
for å få inspirasjon til et grått kjøkken som passer
til hjemmet ditt.

 

DET TIDLØSE GRÅ KJØKKENET

Ønsker du et stilsikkert kjøkken som både er moderne og holder i mange år? Da er et grått kjøkken et sikkert valg. Grunnen til at det nettopp er grått vi kaster vår kjærlighet på, er at fargen er praktisk, elegant og enkel å kombinere med andre farger og materialer.

Grått er samtidig en tidløs klassiker som dessuten passer perfekt til den skandinaviske stilen, der naturlige og dempede farger spiller en stor rolle.

Art | HTH
Next | HTH Focus Hvit Eik Laminat Koksgrå | HTH

GRÅTT ER DET NYE HVITT

Hvitt har i flere tiår dominert kjøkkenmoten, fordi det er et sikkert valg som får kjøkkenet til å virke større og enkelt kan settes sammen med andre farger.

Grånyanser deler flere av de samme ettertraktede egenskapene som hvitt – og mer til. Et grått kjøkken har et mer nøytralt og dempet preg, og de grå tonene kan både tone ned og forsterke andre farger og materialer.

DET GRÅ KJØKKENET ER PRAKTISK OG STILSIKKERT

Grått er en farge med mange kvaliteter. Den er praktisk, stilsikker og tidløs på én og samme tid. Dessuten er det en av de kjøkkenfargene som fås i forskjellige toner.

Med grått på paletten kan du både oppnå et mykt og varmt uttrykk ved å kombinere lysegrått, tre og naturfarger, eller omvendt et rått og industrielt kjøkken med stål, antrasittgrått og rå mursteinsvegger. Det er kun fantasien som setter grenser.

Se alle grå skapdører

OPPLEV MULIGHETENE DINE

Når du skal innrede et grått kjøkken, kan du få inspirasjon i din lokale HTH-butikk.

Vi har stilt ut flere forskjellige løsninger som kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen til kjøkkenet ditt og ekspertene våre er alltid klare til å hjelpe deg.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Tendens Finér | HTH
Tendens Finér | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH