Håndtakene finnes i materialer som tre, aluminium, stål, lær, marmor og messing. Du kan derfor få akkurat det som passer din stil. Alle HTH-håndtak har 5 års garanti og overholder nikkeltesten.

Se alle håndtak i vår katalog "Fronter og tilbehør"

Slik velger du de riktige kjøkkenhåndtakene

Når du skal finne de riktige håndtakene til kjøkkenet ditt, kan du begynne med å tenke gjennom hvilke forventninger du har til dine nye kjøkkenhåndtak.

Begynn med å svare på disse spørsmålene:

Få råd fra våre eksperter

Vil du ha hjelp til å ta de riktige valgene når du skal velge kjøkkenmaterialer? HTHs kjøkkeneksperter står klare til å gi deg råd - gratis og uforpliktende.

Bestill et gratis designmøte

FAQ

Før du begynner å montere håndtakene, må du bestemme deg for hvor på kjøkkendøren du vil plassere håndtaket. Deretter kan du bruke en boremal for å sikre at håndtakene kommer på nøyaktig samme sted på hver dør.

Når hullene er boret, skrues håndtakene fast på baksiden av kjøkkendørene, og du har et ferdig og komplett resultat.

En god tommelfingerregel for plassering av kjøkkenhåndtak er at håndtakene skal veilede brukeren i hvordan skapene eller skuffene skal åpnes.

For skuffer vil du derfor vanligvis plassere håndtakene i midten, og for skap som har hengsler på siden, vil du plassere håndtakene på motsatt side av hengslene.

Finn dine nye kjøkkenhåndtak

Besøk din nærmeste HTH-butikk og opplev de forskjellige håndtakene til kjøkkenet. Kjøkkenkonsulentene våre er klare for å hjelpe deg finne den beste løsningen for drømmekjøkkenet ditt.

Finn HTH-butikk