SLIK INNREDER DU ET
WALK-IN-CLOSET

Både design og funksjonalitet har noe å si når du skal innrede et walk-in-closet. Få tips til hvordan du innreder et velfungerende walk-in-closet.

ET PERFEKT WALK-IN-CLOSET

Ditt walk-in-closet må være velorganisert og sikre at det er enkelt å finne alle plagg, sko, aksessoarer og vesker. Dessuten kan det være en fordel med plass til oppbevaring av sesongklær og store vesker.

En skyvedørsgarderobe kan innredes individuelt slik at den passer nøyaktig til dine behov og avspeiler din unike stil.

Få inspirasjon til ditt walk-in-closet

ORGANISER GARDEROBEN DIN

En funksjonell innredning er avgjørende for å unngå at ditt walk-in-closet bare blir en rotete og uoversiktlig garderobe. Med uttrekkssystemer, hyller og garderobestenger vet du hvor tingene hører til, og du kan raskt danne deg et overblikk over garderoben din.

UTFORSK INNREDNINGSMULIGHETENE

Ta turen innom din nærmeste HTH-butikk og opplev
hvordan du kan innrede ditt walk-in-closet
lekkert og funksjonelt.

Vårt dyktige personale står alltid klar til å
hjelpe og gi deg råd om hvilke muligheter du har.

Optimal belysning

God belysning er avgjørende for et velfungerende walk-in-closet. Det gjør både ditt walk-in-closet behagelig å oppholde seg i og sørger for at du kan se hvordan klærne ser ut på deg.

Når du skal velge belysning, finnes det tre vesentlige faktorer:

Nok lys: Massevis av lys får ditt walk-in-closet til å virke større og behagelig. Sørg for å fordele nok lys jevnt i rommet.

Naturlig lys: Fargen på lyset må hverken være for gul eller for hvit. Du skal kunne se fargekombinasjoner og mønstre i naturlig lys.

Plassering av lys: Belysningen må ikke danne irriterende skygger når du ser deg i speilet. Sørg derfor for å plassere lyset foran deg i stedet for rett over eller bak deg.

ET STORT SPEIL ER NØDVENDIG

Det er fint med et stort speil i ditt walk-in-closet, slik at du kan se hele antrekket ditt – fra skoene til hodeplagget. Tenk over om det er høydeforskjeller å ta hensyn til, og om du både vil kunne se deg selv forfra og bakfra.


INNRED ET PERSONLIG WALK-IN-CLOSET

Når du skal innrede ditt walk-in-closet, er det viktig at du tenker på stilen i resten av boligen din. Du kan påvirke uttrykket i ditt walk-in-closet med skyvedører, som fås i et vell av farger, materialer og designer.

VELG DIN STIL

Lyst og innbydende
Innred ditt walk-in-closet i lyse og hvite toner. En fordel med det er at det får ditt walk-in-closet til å innbydende ut.

Øk graden av luksus
Innred med mørkt tre og et håndtak i messing og gi ditt walk-in-closet et eksklusivt preg. Understrek stilen med en puff i velur og gulvtepper.

Urban og moderne
La en rå New Yorker-skillevegg være kronjuvelen i innredningen av ditt walk-in-closet. Gjør det lille stykket av storby komplett med en benk i betong eller med fliser.

Finn ditt designkonsept

FINN STILEN MED ET MOODBOARD

Mulighetene er mange når du skal innrede et walk-in-closet. I inspirasjonsfasen kan det hjelpe å se bilder av hvordan andre har løst innredningen.

Samle bilder, farger og materialer på et moodboard, slik at du kan visualisere stilen som du skal gå etter.

Slik lager du et moodboard

FÅ HJELP TIL DITT
WALK-IN-CLOSET

Finn inspirasjon og få ideer til garderobeinnredningen din hos HTH.
Våre konsulenter står alltid klare til å hjelpe deg, slik at du kan få svar på alle spørsmålene dine før du investerer i en ny garderobe.
HTH Expert
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
HTH Expert