ANDREA BRODINS KJØKKENDRØM

Den svenske interiøreksperten og influenseren Andrea Brodin, valgte et Focus VH7-kjøkken, når hun skulle realisere kjøkkendrømmen sin. Se bilder, og hør Andrea Brodin sine tanker rundt valg av farger og innredning.

Andrea Brodin | HTH

Andrea Brodin

Andrea Brodin jobber i TV, og med interiør. Hun har skrevet boken ”Gör om hemma” og er i tillegg mor til tre barn.

Andrea Brodin har 27 000 følgere på Instagram, og driver en av Sveriges største interiørblogger.

Se mer på @byandreabrodin

Andrea Brodin | HTH

SLIK OPPFYLTE ANDREA BRODIN KJØKKENDRØMMEN SIN

Focus VH7 | HTH

Andrea Brolin valgte et Focus VH7-kjøkken i fargen Ler.

Du har et VH7-kjøkken, et av​HTH sine mest fleksible konsepter. Hvordan bestemte du deg for den løsningen? Beskriv prosessen med å designe et kjøkken med HTH, fra møte i butikken til levering?

Vi begynte med å se på forskjellige nettsteder for å finne inspirasjon og ideer til det nye kjøkkenet, og valget falt raskt på VH7-kjøkkenet fra HTH.

Vi besøkte butikken på Odenplan i Stockholm, og traff Anders, som var en helt fantastisk kontakt gjennom hele prosessen.

Vi så på mange forskjellige farger til dørene, før vi bestemte oss for Focus Ler. Anders kom hjem til oss, og målte opp rommet der kjøkkenet skulle være. Han kom opp med den fantastiske løsningen med kjøkkenøyen, og fire høyskap. Det er akkurat det vi drømte om.

Leveringen av kjøkkenet skjedde på avtalt dag, og så var det bare for snekkerne å montere alt.

 

Hvorfor valgte dere HTH? Hva symboliserer selskapet for deg?

Kvalitet, innovasjon og design!

Når samles hele familien på kjøkkenet?

Hver dag. Her jobber vi, leser lekser, lager mat, spiller spill, og omgås naturligvis.

 

Hvilken kjøkkendetalj er du mest glad i?

Kjøkkenøyen, den er både lang og bred. Fra kjøkkenøyen, der platetoppen er, har du oversikt over hele kjøkkenet og kan lage mat, samtidig som du følger med på hva alle gjør.

 

Hvilke tanker hadde du da du skulle velge kjøkken?

Jeg ville ha et tidløst og moderne kjøkken i grått/beige. Det var viktig at det ikke ble for landlig og romantisk, da vi bor i et hus fra 70-tallet. VH7-grepspor gir luft til designet, og kjøkkenet ikke kompakt med den løsningen.

For maksimal oppbevaringsplass valgte vi i tillegg høyskap med fulluttrekk, og skap med uttrekkskurver.

Andrea Brodin | HTH

For å maksimere plassen, valgte Andrea Brodin å la overskapene gå helt opp til taket.

  

  

Andrea Brodin | HTH
Focus VH7 | HTH Focus VH7 | HTH

FLEKSIBELT DESIGN

VH-7 Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse VH-7-kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og enkle horisontale linjer.

Du har muligheten å velge mellom mange modeller når du velger et VH7-kjøkken. I sortimentet finnes både lakkerte og laminerte dører.

For sin kjøkkendrøm, valgte Andrea Brodin våre populære lakkerte Focus-dører. Focus kommer i mange flotte lakkfarger, som du kan matche med VH7-grepspor i samme farge.

Med de karakteristiske VH7-grepsporene velger du også selv, hvordan dørene skal deles. Liker du best helt glatte dører, eller kanskje tre-skuffstilen som er Andreas sin favoritt?

ET KJØKKEN MED FARGER

Andrea Brodin visste fra starten at kjøkkendrømmen hennes var grå/beige. Modellen Focus var derfor et naturlig valg.

Hvis du ønsker å leke med mulighetene, så kommer modellen Focus i mange vakre lakkfarger, og kan enkelt kombineres med modellene Focus Finer og Focus Laminat.

Hos HTH har du utallige muligheter til å få drømmekjøkkenet ditt. Se modelloversikten vår, og bruk filtrene for å finne kjøkkenkjærligheten din.

  

Andrea Brodin | HTH


ANDREAS SINE TRE BESTE TIPS

til alle, som planlegger et nyt kjøkken

1: Planlegg nøye hvordan du vil bruke kjøkkenet ditt. Hvor skal du skjære grønnsaker? Kommer du forbi oppvaskmaskinen, når døren er åpen? Hvordan sikrer du en god arbeidsstilling for de som bruker kjøkkenet? Hvor lang skal avstanden mellom kjøleskapet og benkeplassen være?

2: Lag en tegning over stikk-kontaktene på kjøkkenet, så at du ikke plutselig mangler én på plassen der du trenger en. Vi har for eksempel en stikk-kontakt på kjøkkenøyen, som gjør det enkelt å jobbe der, uten å måtte flytte på seg.

3: Tenk på hva du skal oppbevare i skapene. Hva skal du oppbevare i de forskjellige skapene, og hvordan skal du få plass til alt.

VIL DU GJØRE SOM
ANDREA BRODIN?

De erfarne kjøkkenekspertene våre tegnet
Andrea Brodin sitt VH7-kjøkken.

Det kan du også få, helt gratis og uforpliktende.
Avtal et gratis designmøte. Du bestemmer selv
om vi skal møtes i butikken, eller ha et videomøte.