GARANTI, KVALITET OG MILJØ

Med HTHs garanti er det ingen grunn til bekymring

HTHs garantier dekker mer enn de generelle lovbestemte kravene. Dette er mulig fordi vi med egne fabrikker, butikker, sjåfører og montører kontrollerer hele prosessen. Fra innredningsforslag til ferdig montert kjøkken.

HTH overholder forøvrig lovfestede garantier og etterlever til enhver tid gjeldende kjøpslovgivning, herunder to års reklamasjonsrett.

25 års garanti

Det skjer noe på kjøkkenet hver eneste dag. Skapdørene åpnes og lukkes utallige ganger. Skuffene trekkes ut og skyves inn igjen, gang på gang. Det kreves kvalitetsmateriale og -deler for å sikre at alt går glatt og knirkefritt år etter år. Vi gir derfor 25 års garanti på skuffesider og skinner, hengsler og trådvarer samt tilhørende skinner og metallbeslag. Garantien omfatter ikke avfallssystemer, hvitevarer, gassdempere, blandebatterier og elektriske enheter.

5 års garanti

Vi gir deg fem års garanti på kjøkkenet, badet og garderoben. Skap, benkeplater, vasker, blandebatterier (garanti mot drypp), håndtak, soft-push, LED-belysning og spotter for innbygning dekkes av garantien.

2 år på resten

Du får to års garanti på de øvrige delene til badet, garderoben og kjøkkenet, for eksempel harde hvitevarer og fritthengende lamper. Rettighetene du har som forbruker i henhold til Forbrukerkjøpsloven blir på ingen måte begrenset.

Suppleringsgaranti

Dersom en modell utgår, garanterer HTH fortsatt supplering i inntil to år.

Leveringsgaranti

Uken før det nye kjøkkenet leveres, mottar du nøyaktig leveringsdato. Ved kjøp av HTH i flate pakker, blir det levert med et eksternt fraktfirma.

Trygghetsgaranti

Ved forhåndsbetaling garanterer NOBIA DENMARK for beløpet. Det er derfor ingen risiko forbundet med forhåndsbetaling.

Miljøgaranti

Samtlige av HTHs kjøkken er sertifisert av Dansk Indeklima Mærkning. Det er din sikkerhet for at ditt kjøkken er testet for utskilling av gasser og lukt fra en rekke forskjellige stoffer.