GARANTI, KVALITET OG MILJØ

Med HTHs garanti er det ingen grunn til bekymring.


DET ER INGEN GRUNN TIL BEKYMRING MED HTH SINE GARANTIER

HTHs garantier dekker mer enn de generelle, lovbestemte garantikravene. Dette er mulig fordi vi kontrollerer hele prosessen: med egne fabrikker, butikker, leveringssystem og montører. Fra innredningsforslag til et ferdig oppsatt kjøkken.

HTH overholder forøvrig lovfestede garantier og etterlever til enhver tid gjeldende kjøpslovgivning, herunder to års reklamasjonsrett.

25 års garanti på det som slites mest

Det skjer noe på kjøkkenet hver eneste dag. Skapdørene åpnes og lukkes utallige ganger. Skuffene trekkes ut og skyves inn igjen, gang på gang. Det kreves kvalitetsmateriale og -deler for å sikre at alt går glatt og knirkefritt år etter år.

Vi gir derfor 25 års garanti på skuffesider og skinner, hengsler og trådvarer samt tilhørende skinner og metallbeslag. Garantien omfatter ikke avfallssystemer, hvitevarer, gassdempere, blandebatterier og elektriske enheter.

Finn din HTH-butikk

Garanti | HTH
Art | HTH Nordic Spirit | HTH

5 års garanti

Vi gir deg fem års garanti på kjøkkenet, badet og garderoben. Skap, benkeplater, vasker, blandebatterier (garanti mot drypp), håndtak, soft-push, LED-belysning og spotter for innbygning dekkes av garantien.

2 ÅR PÅ RESTEN
Du får to års garanti på de øvrige delene til badet, garderoben og kjøkkenet, for eksempel hvitevarer og fritthengende lamper. Rettighetene du har som forbruker i henhold til Forbrukerkjøpsloven blir på ingen måte begrenset.

Finn din HTH-butikk

Gjør et trygt kjøkkenkjøp

Når du kjøper kjøkken hos HTH garanterer vi at din leveranse blir fullført. Hos oss heter det trygghetsgaranti, og vi vil at du skal føle deg sikker på at det er din kjøkken drøm som blir levert.

HTH fabrikken i Danmark garanterer at alle HTH-produseret leveranser som er forhåndsbetalt blir gjennomført. Det er derfor ingen risiko forbundet med forhåndsbetaling.

Finn din HTH-butikk