Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser for HTHs nettbutikk

Når du handler i HTHs nettbutikk, gjelder spesielle regler:

HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod
Telefonnr.: +45 7524 4777
CVR.nr: 89645417

HTH Køkkener A/S ble stiftet i 1966, og er medlem av Nobia AB. Alle henvendelser vedrørende HTHs nettbutikk rettes direkte til HTH-butikken som blir angitt før ordren bekreftes og som også står oppført på betalingskvitteringen. Videre kontaktopplysninger er tilgjengelig under Butikker i hovedmenyen på www.hth.no.

Bestillingsbehandling

Bestillingene i HTHs nettbutikk sorteres etter postnummer og sendes til HTH-butikken som er angitt på kvitteringen. Den angitte butikken har ansvar for bestillingen, men alle produktene sendes eller utleveres fra HTHs sentrallager i Oslo.

Alle kundene mottar en e-post med nærmere informasjon om tidspunktet for forsendelse eller utlevering. E-posten sendes vanligvis i løpet av 3-9 arbeidsdager.

Merk at produktene leveres gjennom et eksternt fraktfirma, og at leveringstiden derfor vil variere avhengig av hvor i landet varene skal fraktes. Fraktfirmaet vil kontakte deg per telefon kort tid i forveien for å avtale nærmere den endelige leveringen.

HTH mottar pengene fra kortet ditt først når bestillingen utleveres eller sendes.

Alle prisene som er oppgitt på www.hth.no er inkl. 25 % moms og eksklusiv levering og montering/tilkobling. Prisene er dagspriser og alle avtaler inngås på norsk. Prisene i HTHs nettbutikk gjelder kun ved kjøp og betaling i HTHs nettbutikk.

Det tas forbehold om: Prisstigninger, valutaendringer, force majeure, avgiftsendringer, utsolgte varer, restbestillinger og trykkfeil.

Betaling

I nettbutikken på www.hth.no kan du betale med:

  • Visa
  • Mastercard

Du får opplyst om betalingsgebyret før du gir endelig godkjennelse.

Når du betaler med betalingskort, er du alltid sikret mot misbruk. Du har nemlig mulighet til å avvise en betaling når du mottar betalingsoversikten din. Du løper ingen egenrisiko hvis kortet ditt misbrukes i en internettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet sitt. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verden, hvor du løper en egenrisiko hvis kortet ditt misbrukes gjennom bruk av PIN-kode.

Opplysningene du skriver inn i forbindelse med betalingskortet ditt, blir kryptert (SSL) slik at de kun er tilgjengelige for betalingsinnløseren. Verken HTH eller andre har mulighet til å lese dataene dine.

Montering

Montering er ikke inkludert når du kjøper produkter i HTHs nettbutikk via www.hth.no.

Dette gjelder samtlige produkter, og vi gjør oppmerksom på at visse vvs- og elektriske produkter må installeres av en autorisert installatør.

Reklamasjonsrett og garanti

Forbrukerkjøpsloven gir forbrukerne en generell reklamasjonstid på to år, med mindre produktet eller deler av det er ment å vare vesentlig lengre enn to år ved alminnelig bruk. I slike tilfeller gjelder en reklamasjonstid på fem år.

Reklamasjonen skal skje direkte til den lokale butikken som er angitt på kvitteringen din. Du må reklamere innen rimelig tid fra du oppdaget feilen eller mangelen ved varen. Hvis det reklameres innen to måneder etter at mangelen ble oppdaget, vil reklamasjonen alltid være gyldig.

Vi gir 5 års produktgaranti på kjøkken-, baderoms- og garderobeskap som er produsert av HTH Køkkener A/S. HTH Køkkener A/S påtar seg intet garantiansvar for hvitevarer og annet tilbehør som ikke er produsert av HTH Køkkener A/S. For disse produktene gjelder leverandørens garantier, og det er dermed leverandøren som har ansvar for garantien.

Hvis du ønsker å returnere hele eller deler av bestillingen din, må du selv betale fraktomkostningene. De returnerte varene sendes til HTHs sentrallager, etter nærmere avtale med din lokale butikk.

Standardformularen findes ligeledes her.

Angre-/ returrett

Vi overholder selvfølgelig gjeldende lovgivning for netthandel, og ved kjøp i HTHs nettbutikk kan du derfor alltid returnere produktene i originalemballasje innen 14 dager fra den dagen du mottar produktene.

Du må selv dekke fraktomkostningene for returen til HTHs sentrallager i Oslo, (HTH Gjør Det Selv, Gladengveien 17, N-0661 Oslo) der de bestilte varene ble sendt fra eller utlevert til deg.

Vi tar ikke i mot pakker som er levert per etterkrav. Produktene må ikke være skadet, forsøkt satt sammen, være påført skruehull eller lignende. Hver enkelt pakke du har fått levert, må sendes komplett tilbake, med samtlige deler inkludert. Hvis du ønsker å returnere varer, må du gi beskjed til din lokale butikk direkte.

Hvis du velger å benytte deg av angreretten, vil du få tilbakebetalt kjøpesummen. Pengene vil bli overført til bankkontoen eller betalingskortet ditt så snart vi har mottatt varen og fått bekreftet at vilkårene for bruk av angreretten er oppfylt. Det er derfor viktig at vi får opplyst registrerings- og kontonummeret ditt.

Levering

Når du bestiller i HTHs nettbutikk, velger du selv om du ønsker å få varene tilsendt eller om du vil hente dem direkte på HTHs sentrallager i Oslo.

Henting

Den absolutt billigste måten å kjøpe kvalitet fra HTH på, er å handle i nettbutikken vår og deretter hente varen selv på HTHs sentrallager i Oslo. Kontakt alltid den lokale butikken din før du drar for å hente de bestilte varene på sentrallageret, eller vent på klarsignal fra butikken. Når du har gjennomført betalingen i nettbutikken, får du en kvittering som du skriver ut og tar med deg når du henter varene.

Levering

Hvis du har valgt å få varene tilsendt, vil HTHs sentrallager ordne forsendelse via et lokalt fraktselskap. Vi regner med å kunne ekspedere varene dine innen 4 arbeidsdager, men leveringstiden er avhengig av leveringsadressen.

Når vi har ekspedert bestillingen din på sentrallageret, sender vi deg en e-post hvor vi legger ved en kobling som gir deg mulighet til å følge med bestillingen din og se statusen.

Du kan se endelig leveringspris før du velger om du vil hente varene selv, eller om du ønsker å få dem tilsendt. Vi leverer kun til adresser på fastlandet i Norge, og ikke til adresser på Svalbard og Jan Mayen. I slike tilfeller skjer leveringen til nærmeste forsendelseshavn etter nærmere avtale, uansett hvilken adresse som står angitt i din automatiske bekreftelse.

Inngåelse av avtale

Ved hvert kjøp må du godta vilkårene i handelsbetingelsene. Vi vil oppfordre deg til å lese grundig gjennom betingelsene og sette deg inn i forpliktelsene og rettighetene som vilkårene gir deg.

Bruk "Tilbake"-knappen for å korrigere eventuelle feil før du bekrefter kjøpet.

Du har også mulighet til å se over alle opplysningene du har oppgitt før du godkjenner bestillingen. Dermed er du sikker på at alle opplysningene er korrekte. Du alene er ansvarlig for å godkjenne bestillingen og kontrollere at alt er med. Du vil motta en kvittering på e-post straks betalingen er fullført.

Ansvar

Produktene som vises når du bekrefter bestillingen, er de produktene du faktisk bestiller. Det er ditt ansvar som kunde å passe på å få med alt. Hvis det viser seg at du har glemt noe, kan du opprette en ny bestilling i nettbutikken, eller alternativt kjøpe det du trenger direkte i HTH-butikken (du betaler da vanlig butikkpris.)

HTH Køkkener A/S påtar seg ikke ansvar for det varene våre kan Indirekte skader eller følgetap, driftstap, tap av arbeidsfortjeneste, lønn, inntekter, oppsparing, tap du kunne ha unngått ved å ta rimelige forholdsregler, eller skader som skyldes force majeure.

HTH Køkkener A/S påtar seg intet ansvar som følge av kjøperens rettsforhold overfor en tredjepart.

Opplysningene dine er beskyttet

Når du bestiller en vare elektronisk i HTHs nettbutikk, mottar HTH de opplysningene du selv har oppgitt (blant annet navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, samt hvilke varer du ønsker å få tilsendt).

Opplysningene brukes kun til å utføre bestillingen du har lagt inn. Kun HTH Køkkener A/S og den angitte HTH-butikken har tilgang til disse opplysningene.

Bestillingsinformasjonen blir ikke gitt videre eller solgt til en tredjepart. Vi sender ikke ut uoppfordrede e-postmeldinger ut fra disse opplysningene. HTHs nyhetsbrev sendes kun til de som har bekreftet via HTHs hjemmeside at de ønsker å motta nyhetsbrev.

Vern av persondata

Personopplysningene du legger inn oppbevares forsvarlig i et lukket nettverk, ikke kryptert og i maksimalt 5 år, i henhold til reklamasjonsbestemmelsene som er fastlagt i forbrukerkjøpsloven. Personopplysningene dine blir ikke overført i kryptert tilstand. Som registrert har du alltid rett til innsyn, og kan protestere på en registrering i henhold til reglene i Persondataloven.

HTH Køkkener A/S er ansvarlig for den samlede datamengden. Nettbutikken bruker loggstatistikk for å måle omsetningstall og økonomi i bred forstand. Ingen former for persondata benyttes.