Effektiv levering for boligbygging

Som boligkjøper eller -bygger er friheten til å velge avgjørende. HTH har et sortiment som kan tilfredsstille enhver stil og ønske og som boligbygger er det avgjørende at alle krav og ønsker kan oppfylles. Vi kan tilby løsninger som matcher kjøpers stil, budsjett og spesielle preferanser – uansett om det er til hus eller leilighet.

Erfarne konsulenter med fast tilknytning
Du møter kun erfarne konsulenter som er permanent knyttet til deg og som er din sikkerhet for en problemfri inventarprosess. Våre konsulenter kjenner dine byggeledere og montører slik at byggeprosessen går knirkefritt.

Tilbudsmateriale av høy kvalitet
Tilbudsmateriale fra HTH er av høy kvalitet, slik at unødvendig diskusjon med byggmesteren eller leverandører reduseres. Videre reduseres risikoen for tapende prosjekter.

Vi tar oss av hele lagerleveransen
HTH tar seg av hele lagerleveransen, inkludert oppmåling, møter med kunden, tegninger for elektriker og rørlegger, levering og montering.

Garanti- og anbudsregler
HTH kan utstede byggegarantier og attest, jf. krav til offentlige bygg. Våre erfarne prosjektledere kjenner også anbudsregler og AB92/AB93.

Leveringssikkerhet
Levering i tide er avgjørende for et vellykket prosjekt. Derfor har vi opprettet en sikker leveringslogistikk, som er din forsikring om at leveringstiden blir overholdt. Vi sørger for at denne prosessen gjennomgås og dokumenteres slik at vi sammen har et fast utgangspunkt og dermed kan sikre en effektiv prosess, fremdrift og tydelig dialog.

Akkurat som levering er sikkerheten betinget av at hele prosjektet og den enkelte sak styres av en fast konsulent som kan gjennomføre planlegging av montering, levering osv. - vi sørger alltid for at vi ikke utleverer et prosjekt før alle elementer er riktig montert, alle feil og mangler er utbedret og ønskes avtale om innbæring under levering er vi selvfølgelig klare med en løsning.

God service til dine kunder
Vi møter dine kunder og avklarer deres ønsker og behov. Vi kan tilby et bredt utvalg av alternativer som gjør kjøkkenet deres til det de drømmer om. Ønskes eksklusivt design, kan konsulentene kombinere løsningen med uno form®-produkter.

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt