Danmarks sterkeste kjøkkenkundeprogram for håndverkere

Med HTH som samarbeidspartner og leverandør har du Danmarks mest erfarne leverandør av kjøkken og bade-, vaskeri- og garderobeløsninger for håndverkere og prosjektmarkedet. Det er mange ting som gjør HTH til en attraktiv forretningspartner. Felles for dem er en høy og profesjonell service som gjør hverdagen din enklere.

HTH ProffPartner

Få flere fordeler og større inntekter

Med HTHs kundeprogram for håndverkere står du best rustet i kampen om montering og salg av kjøkken.

HTH har vært håndverkernes foretrukne leverandør av kjøkken i mange år. Vi vet hva som er viktig for deg som håndverker. Vi har designet vår virksomhet etter dette – og vi jobber kontinuerlig med å utvide og styrke vårt tilbud til deg, slik at du og din bedrift står best mulig rustet i kampen om kundene. Derfor har vi laget et kundeprogram for våre håndverkskunder.

Kundeprogrammet er for alle som jobber profesjonelt med montering og salg av kjøkken, bad og garderober og som ønsker fast samarbeid og handel med den lokale HTH-butikken. Som fast forretningspartner får du mange fordeler, tjenester og attraktive priser. Du får tilgang til Danmarks sterkeste samling av fordeler og tjenester som gjør at kjøkkenprosjektene dine går jevnt og effektivt. Da kan du fokusere på det som er best for din bedrift.

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt