HTH Kjøkkenforum, Molde

Kontakt

HTH Molde
Kåre Solhjells veg 6
N-6415 Molde

Tlf.: +47 71 20 05 20

Faks: +47 71 20 05 21

E-post: info@molde.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Molde

Hos HTH i Molde vet vi at kjøkkenet er husets sentrum. Det er samlingspunktet for hyggelige stunder og viktige samtaler når vi møtes over en kopp kaffe eller en god middag.

Et nytt kjøkken skal være både funksjonelt og praktisk, slik at det blir en hjelpende hånd i hverdagen. Det får du, sammen med en innovativ og nytenkende design, når du velger et nytt HTH-kjøkken. Vi står alltid klare til å lytte til dine ønsker og gi deg råd. Sammen kan vi skape drømmekjøkkenet ditt.

Skreddersydde kvalitetsløsninger

Hos HTH i Molde er vi spesialister på å realisere kundenes kjøkkendrømmer, og vi streber alltid etter det perfekte resultatet. Vi kan hjelpe med både små og store prosjekter. Ser du etter et nytt baderom eller bare nye skyvedører, kan vi hjelpe med å lage en skreddersydd løsning til deg.

Bestill et møte og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine kjøkkendrømmer. Intet prosjekt er for lite for oss, og våre rådgivningseksperter er alltid klare til å hjelpe deg med å realisere drømmene dine.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å besøke oss i HTH-butikken i Molde, hvor du kan se alle våre flotte utstillingsmodeller.