HTH Kjøkkenforum, Namsos

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Namsos
Havnegata 9
N-7800 Namsos

Tlf.: +47 74 27 02 70

Faks: +47 74 27 02 71

E-post: info@namsos.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

I vår butikk har vi flotte utstillinger av kjøkken, bad, vaskerom og garderobe. Våre dyktige konsulenter bistår i planleggingen av ditt drømmekjøkken. Ett møte kan avtales på telefon, her på våre hjemmesider, eller at du stikker innom butikken.

Velkommen til HTH Namsos!

Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Namsos

Hos HTH i Namsos vet vi at det moderne liv krever sitt kjøkken. Det moderne kjøkkenet skal være funksjonelt og passe den stilen du ønsker deg. Måten det kommer til uttrykk på, er gjennom vår innovative og nytenkende design. Det gjør hverdagen din lettere – både når det gjelder matlaging og oppbevaringen av kjøkkenutstyr.

Når du skal velge et nytt kjøkken, er det mange overveielser du må gjøre deg. Hos HTH i Namsos hjelper vi deg hele veien, slik du får oversikt over alle detaljene. Våre kjøkkenkonsulenter skreddersyr løsninger som passer dine ønsker og behov. Dermed får du det kjøkkenet du drømmer om – og vi holder oss selvsagt også innenfor budsjettet ditt.

Realiser drømmene dine

Hos HTH i Namsos er vi spesialister på å realisere ønskene dine. Drømmer du om et nytt baderom eller en ny garderobe, kan våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med en løsning som får drømmene dine til å gå i oppfyllelse.

Bestill et gratis møte og la oss ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg. Du er naturligvis alltid velkommen til å kikke innom butikken, hvor du kan se våre flotte utstillingsmodeller innen kjøkken, bad og garderobe.

Våre ansatte

Sten Anders Øien

stoi@hth.no

Nina Rachel Aagesen

Daglig leder

niaa@hth.no

Hilde Merethe Bakken Sandnes

Prosjektkonsulent

hsan@hth.no

Tone Måøy

Interiørkonsulent

tone.namsos@hth.no

Ailin Melsbø Hestmo

Interiørkonsulent

aihe@hth.no