HTH Kjøkkenforum, Narvik

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Narvik
Dronningensgate 49
N-8514 Narvik

Tlf.: +47 76 94 05 70

Faks: +47 76 94 05 69

E-post: info@narvik.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Model Stockholm

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Narvik

Går du og drømmer om et nytt kjøkken? Hos HTH i Narvik vet vi at det moderne liv krever sitt kjøkken. Et kjøkken er husets sentrum, hvor vi samles til god mat og hyggelige stunder – og derfor skal ditt nye kjøkken være en hjelp i hverdagen din.

Hos HTH i Narvik hjelper vi deg med å forberede, designe, levere og montere ditt nye kjøkken. Våre kjøkkenkonsulenter er eksperter på å realisere kjøkkendrømmer. Vi oppfyller drømmene dine til design samtidig som vi sørger for at funksjonaliteten er i toppklasse med et sterkt fokus på detaljene.

Få en lettere hverdag

At et nytt kjøkken er husets hjerte, avspeiler seg hele veien gjennom ditt nye HTH-kjøkken. Vår nytenkende og innovative design hjelper deg i hverdagen – helt fra valg av skap for oppbevaring av kjøkkenutstyr til en godt gjennomtenkt skuffeinnredning.

Det er ikke kun på kjøkkenet du kan få en lettere hverdag. Går du i stedet og drømmer om et nytt baderom eller en ny garderobe? Våre dyktige konsulenter hos HTH i Narvik er spesialiserte på kjøkken, bad- og garderobeløsninger. Så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg hos HTH i Narvik.

Du er alltid velkommen til å kikke innom i butikken, hvor du kan få råd og veiledning. Bestill et gratis møte og la oss ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan gjøre hverdagen din lettere.