HTH Kjøkkenforum, Sotra

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Sotra
Grønamyrsvegen 22
5353 Straume

Tlf.: +47 56 33 32 00

E-post: info@sotra.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Vi ønsker alle velkommen inn til HTH sin Kjøkken, bad og garderobe verden. 

Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH Sotra

Drømmer du om et nytt kjøkken? Hos HTH Sotra vet vi at kjøkkenet er stedet hvor familien og venner samles til god mat og hyggestunder. Den gode maten står du for, mens vi står for å forberede, designe, levere og montere det nye kjøkkenet ditt. Alt sammen sikrer at du får akkurat det drømmekjøkkenet du ønsker.

Hos HTH Sotra er vi eksperter på å realisere kjøkkendrømmer. Våre kjøkkenkonsulenter etterkommer ønskene dine om design og behov for praktiske løsninger. Uansett hvilke ideer og ønsker du har, store som små, forsøker vi å realisere dem ned til hver minste detalj.

Sans for detaljene

Vår sans for små detaljer blir avspeilet i ditt nye HTH-kjøkken. Det kommer til uttrykk i alt vi foretar oss – helt fra valg av grep, skuffer og dører til en godt gjennomtenkt skuffeinnredning. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Teamet vårt hos HTH i Sotra består av kompetente medarbeidere som er spesialister på bad- og garderobeløsninger. Vi skreddersyr et nytt baderom eller en ny garderobe etter dine ønsker og behov, slik at det passer din boligstil. Bestill et gratis møte og kom et skritt nærmere å gjøre kjøkkendrømmen din til virkelighet.