Innredning av entreen

Entreen er det første rommet du kommer inn i. Det er også her du tar imot gjestene dine. Benytt muligheten til å gi et godt førsteinntrykk av hjemmet ditt – allerede i døren.

Wardrobe
HTH

Innredningsekspert Sofie Larsen:

«Entreen skal både gi gjestene dine en varm velkomst, og være funksjonell i en travel hverdag»

Når du skal innrede entreen, er det viktig at du sørger for rikelig med oppbevaringsplass. Det er selvfølgelig praktisk, men bidrar også til å skape en bedre velkomst når både du og gjestene dine trer inn gjennom døren.

HTH

Gjem bort yttertøyet ditt

Entreen er det første gjestene ser av hjemmet ditt, og den bør derfor være innbydende og ryddig. Jakker og skotøy blir for det meste oppbevart i entreen, derfor kan et skap her bidra til at du enkelt kan gjemme bort yttertøyet.

Et skap i entreen gir dessuten mulighet til ekstra oppbevaringsplass for ting som du bruker i hverdagen, slik som sykkelhjelmer, paraplyer, luer og hansker.

Den integrerte entreen

Dersom entreen din ikke er rammet inn av fire vegger, men er som en del av stuen, må den matche innredningen i resten av rommet. Selv om entreen ofte er en liten del av hjemmet, finnes det en rekke muligheter til å la den være en stilfull del av stuen. Du kan for eksempel velge en fin benk, eller stol til å sitte på når du skal ha på sko.

En knaggrekke er også et must i enhver entré, slik at gjestene dine har mulighet til å henge fra seg yttertøyet. Velg en knaggrekke eller stumtjener som passer til resten av uttrykket i rommet.

Entreen som vaskerom

I tillegg til at samme inngang gjerne brukes både til hverdags og fest, fungerer entreen i mange hjem også som vaskerom. Vaskerommet som entré er et multifunksjonelt rom i hjemmet, hvor du både oppbevarer yttertøy, vasker klær og tar imot gjestene dine.

Dersom du bruker entreen som vaskerom, er det en god idé å velge skap fra gulv til tak, med god oppbevaringsplass, for å skjule praktiske ting som vaskesøyler, el-installasjoner eller strykebrett. På denne måten blir det også enklere å holde rommet ryddig. 

Trenger du mer inspirasjon?

Trenger du mer veiledning, eller ønsker råd til innredningen av entreen, står ekspertene våre alltid klare til å hjelpe deg.

Avtal et gratis designmøte
HTH
Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Opplev den nye entreen din

Kom innom den nærmeste HTH-butikken, og opplev forskjellige løsninger til innredningen av entreen.

Finn din nærmeste HTH-butikk