Innredning av entreen

Entreen er det første rommet du kommer inn i. Det er også her du tar imot gjestene dine. Benytt muligheten til å gi et godt førsteinntrykk av hjemmet ditt – allerede i døren.

GJEM BORT YTTERTØYET DITT

Som det første gjestene dine ser i hjemmet ditt, bør entreen være innbydende og ryddig. Entreen er for det meste det rommet der jakker og fottøy blir oppbevart, og derfor er et skap i entreen praktisk til å skjule vekk yttertøyet.

Et skap i entreen gir dessuten mulighet til ekstra oppbevaringsplass for ting som du bruker i hverdagen, slik som sykkelhjelmer, paraplyer, luer og hansker.

Opplev våre garderobeskap

FÅ HJELP TIL INNREDNINGEN

Trenger du mer veiledning, eller ønsker råd til
innredningen av entreen, står ekspertene våre
alltid klare til å hjelpe deg.

 

Snekkerskap med skyvedøre | HTH
Snekkerskap med skyvedøre | HTH Snekkerskap med skyvedøre | HTH

ENTREEN SOM VASKEROM

I mange hjem fungerer entreen også som vaskerom. Vaskerommet er hjemmets flerfunksjonelle rom der du både oppbevarer yttertøy, vasker klær og tar imot gjester.

Dersom du bruker entreen som vaskerom, er det en god idé å velge skap fra gulv til tak, med god oppbevaringsplass, for å skjule praktiske ting som vaskesøyler, el-installasjoner eller strykebrett. På denne måten blir det også enklere å holde rommet ryddig.

Få mer inspirasjon til innredning av vaskerom

DEN INTEGRERTE ENTREEN

Dersom entreen din ikke er rammet inn av fire vegger, men er som en del av stuen, må den matche innredningen i resten av rommet. Selv om entreen ofte er en liten del av hjemmet, finnes det en rekke muligheter til å la den være en stilfull del av stuen. Du kan for eksempel velge en fin benk, eller stol til å sitte på når du skal ha på sko.

En knaggrekke er også et must i enhver entré, slik at gjestene dine har mulighet til å henge fra seg yttertøyet. Velg en knaggrekke eller stumtjener som passer til resten av uttrykket i rommet.

OPPLEV DEN NYE ENTREEN DIN

Kom innom den nærmeste HTH-butikken, og opplev forskjellige løsninger til innredningen av entreen.

Vi har stilt ut flere forskjellige løsninger, som kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Sliding doors
Sliding doors
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH