TID TIL BAKING HJEMME

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Baketrend

BAKETREND
BAK I VEI

Vi elsker baking, Hele Norge baker, All verdens kaker … den store strømmen av TV-programmer med kaker og bakverk som ruller over skjermen, har tatt nordmenn med storm. Der er status å bake, og hver dag skapes nye baketalenter i alle aldre.

BAKEVENNLIGE BENKEPLATER

Benkeplaten er viktig når du baker mye. Velg praktiske, glatte overflater som for eksempel CoreStone, granitt eller stål som gir et godt underlag.

Les mer om ulike benkeplater

ET KJØKKEN DER DU KAN BAKE

Finn riktig stemning til bakeprosjektene dine.
Eksperimenter med materialer og farger med vår Design Styler.

DE SMÅ KJØKKENDETALJENE

Når du elsker å bake, skal funksjonaliteten være på topp. Små detaljer gjør det enkelt å organisere og innrede kjøkkenet, slik at du føler deg hjemme.

Legra | HTH
Gjennomført og elegant skuffeinnredning
×

Gjennomført og elegant skuffeinnredning

Legra | HTH

Vårt nye skuffesystem Legra gir deg muligheten til å tilføre ditt kjøkken et enda mer strømlinjeformet uttrykk, og enda mer plass i skuffene.

 

Legra skuffer kan innredes på mange forskjellige måter, slik at det er lett å skape orden og overblikk uansett hva som skal være i skuffene.

 

Se alle mulighetene for å innrede dine Legra-skuffer i din HTH-butikk.

Harmony Dark | HTH
Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet
×

Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet

Harmony Dark | HTH

Åpne hyller gir kjøkkenet brukervennlighet og er ideelle til alle tingene du bruker hver dag. Hyllene er tilgjengelige for å matche dine skapdører, og vakre hylleknekter er en del av vårt sortiment.

 

Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet

Se mulighetene for åpne hyller hos din lokale HTH-butikk.

Quooker | HTH
Gjør kjøkkenet mer livlig med messing
×

Gjør kjøkkenet mer livlig med messing

Quooker | HTH

Messing er dekorativt og de gyldne tonene gir en elegant touch, som kan løfte uttrykket i ethvert kjøkken.

Et messingarmatur eller vask vil gi kjøkkenet ditt en varm look.

Focus Midnattsblå | HTH
Benkeplaten “svever” med VH-7 Concept
×

Benkeplaten “svever” med VH-7 Concept

Midnattsblå | HTH

Vårt unike VH-7 Concept gir deg muligheten til å skape et elegant design med en “svevende” benkeplate på din kjøkkenøy. 

Midnattsblå | HTH
Fleksible innredningløsninger
×

Fleksible innredningløsninger

Legra | HTH

Ønsker du et enkelt uttrykk i ditt kjøkkendesign med ubrutte skapdører? Og vil du samtidig ha skuffenes fordeler? Da er løsningen skuffer med frontuttrekk og innvendige bakker.

 

Den nederste skuffen er montert på skapdøren, og gir deg fullt overblikk når du åpner skapdøren. Innvendig finner du to utrekksbakker som gir deg muligheten til å organisere innholdet perfekt.

 

Se alle innredningsløsingene i din HTH-butikk. 

Affaldsskuffe | HTH
Ergonomisk korrekt avfallsløsning
×

Ergonomisk korrekt avfallsløsning

Harmony Dark | HTH

Din avfallsbeholder behøver ikke å være plassert under kjøkkenvasken, som man tradisjonelt gjør. Få din avfallsbeholder opp i ergonomisk korrekt arbeidshøyde i en skuff som også gjør det enkelt å “skrape” avfall ned i beholderen direkte fra benkeplaten.

 

Det er dessuten mange muligheter for å ha avfallssortering i en skuff med flere rom.

 

Besøk din lokale HTH-butikk for å se mulighetene for avfallsløsninger.

EN LEKEPLASS FOR BAKEENTUSIASTER

Trangen til å ta på bakeforkledet stiller krav til kjøkkenets funksjonalitet og smarte detaljer. Med innovative løsninger blir arbeidet lettere, og kjøkkenet forvandles til en lekeplass for bakeentusiaster.

Bare prøv å forestille deg hvor lett arbeidet kan bli med mekaniske overskap og ekstra bordplass som du enkelt kan trekke ut.

KJØKKENET BLIR SENTRUM I HJEMMET

Med åpne hyller på kjøkkenet kan du enkelt kombinere kosen med baking med praktisk oppbevaring. Åpne hyller kan du nesten se på som et utstillingsrom for bakverkene dine. De gir også mulighet til å vise frem fine oppskriftsbøker og dine beste bakeredskaper eller flotte kjøkkenmaskiner.

VI ELSKER LUKTEN AV HJEMMEBAKT

Lukten av hjemmebakt er et gammelt salgstriks som eiendomsmeglere ofte benytter ved visninger. Det er nemlig en lukt som selger. Den søte lukten setter sansene i gang, og vi forbinder nybakte kaker og brød med nostalgi, overskudd og velvære.

INNREDNING MED GOD ARBEIDSFLYT

Når kjevlet svinges, deigen eltes og håndmikseren pisker løs, skal forholdene være i orden. Du kan skape en god arbeidsflyt ved å innrede etter kjøkkentrekanten, som forener vask, kokeplate og kjøleskap, slik at du raskt kan nå alt. Det blir enklere for deg å bake når du har ingredienser, redskaper og plass til å sette fra deg innen rekkevidde.

FORESTILL DEG BAKING PÅ KJØKKENET

Få en fornemmelse av hvordan du kan utfolde baketalentene dine på kjøkkenet. Besøk din lokale HTH-butikk, og opplev alle de funksjonelle løsningene, design og muligheter innen materialer.

Finn din nærmeste HTH-butikk
HTH
Harmony Dark | HTH

FÅ RÅD FRA EN EKSPERT

Hva skal til for at du kan følge baketrenden på ditt kjøkken? Få gode råd og idéer til kjøkkenstemning, funksjonalitet og alt som er praktisk.

Avtal et uforpliktende designmøte.

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH