Kreativt matverksted hos @salmonstreet

Varme nyanser, spennende materialvalg og godt håndverk med ufattelige mengder kreativitet. Det er Trine Trøstrup Darré - alias Salmon Street - sitt drømmekjøkken fra HTH.

@salmonstreet

Bak SalmonStreet skjuler det seg frisør, makeupartist og stylist Trine Trøstrup Darré samt snekker og komiker Anders Nielsen.

I 2017 vant de Boligmagasinets pris ”Årets boligstylister” etter oppussingen av deres daværende leilighet. Det kreative paret har også deltatt i TV-programmene 3xbeliggenhed og Mesterskaberne.

Det nåværende prosjektet er en gammel prestegård som ligger i Valby, som Trine og Anders overtok i 2018. Du kan følge oppussingsprosessen på @salmonstreet.

"Anders og jeg gjør det vi synes er spennende og nyskapende - og det skal helst ikke være noe du har sett 100 ganger før"

- Trine

Velkommen til den gamle prestegården i Valby. Kreativ lekeplass og hjem for Trine og Anders, som er inne i sitt andre år med totalrenovering av drømmehuset.

Ekteparet bor i huset mens de pusser opp og dokumenterer hele prosessen på Instagram-profilen @salmonstreet. Og nå har de kommet til kjøkkenet:

"Vi har planlagt og tegnet kjøkkenet i snart 2 år med utgangspunkt i rommets innredning og hva vi ønsker å ha av funksjoner i rommet", sier Trine og fortsetter: "Vi vil ikke ha et "vanlig" eller klassisk kjøkken. Vi ønsker vår egen løsning og tolkning av hva det rette kjøkkenet er for oss."

Visjonen for kjøkkenet er klar. Det skal være et varmt og stemningsfullt matverksted med lekre detaljer og industrielle undertoner.

"Når du velger en blank benkeplate som denne, kan den kreve litt mer grundig rengjøring. Men den er også fin!"

- Trine

Designmøte

Gjør som Trine og Anders

Trine og Anders brukte HTHs kjøkkeneksperter for å få tegnet drømmekjøkkenet. Du kan også gjøre. Våre dyktige medarbeidere er alltid klare til å hjelpe og gi råd om mulighetene dine.

Avtal et gratis designmøte

"Arbeidstrekant i et kjøkken? Det er ikke noe jeg personlig mener skal styre hele måten å tenke kjøkken på."

- Trine

Salmon Streets fem beste tips

1: Få prøver av fargene og materialene du vurderer, og lag et moodboard der du kan se om ideene dine fungerer i virkeligheten.

2: Snakk med en kjøkkenekspert som kan komme med ideer og løsninger du ikke har tenkt på selv.

3: Vurder nøye hvordan du bruker kjøkkenet ditt og ikke bli fastlåst av "vanlige", kjøkkentrekanter og andres velmenende råd. Det er ditt kjøkken og det må fungere for deg.

4: Research! Det er så mange vakre materialer og løsninger, så ta deg tid til å finne det som er rett for ditt prosjekt.

5: Bruk kreativiteten din og tenk på ulike løsninger. Hvem sier at kokeplaten og vasken ikke kan være på hver sin side av kjøkkenøya hvis det fungerer for deg?

Se flere kundehistorier