Innredning

Kjøkkeninnredning

Det kan være mange ting på ønskelisten når ditt nye kjøkken skal innredes. Hvordan får du mer oppbevaringsplass? Hvordan skal designet være? Hva er optimal plassering av komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin?

Det er viktig at du tar deg tid til å tenke over hva du legger vekt på når du arbeider i kjøkkenet. På den måten har du mulighet for å innrede kjøkkenet ditt etter behov og arbeidsrutiner slik at du får mest mulig glede av ditt nye kjøkken.

Plassering av kjøkkenelementene

Det er av avgjørende betydning for funksjonaliteten i kjøkkenet hvor du velger å plassere kjøkkenelementene. I HTH er «arbeidstrekanten» navnet på en metode som kjøkkenet innredes etter, slik at plasseringen av kjøkkenets sentrale arbeidsplasser blir så hensiktsmessig som mulig.

Hvordan kan kjøkkenet ditt innredes?


Enkelt kjøkken

Til små eller smale rom er et ensidet kjøkken praktisk. Designet blir enkelt, og så lenge det er en passende avstand mellom arbeidsstedene, kan man sikre både god arbeidsplass og tilstrekkelig med benkeplass.

Dobbelt kjøkken

Fungerer godt i avlange kjøkken og i rom med gjennomgang.

Her er det mange muligheter for å få god skap- og benkeplass og effektiv arbeidsflyt.

Enkelt kjøkken med kokeøy

En moderne kjøkkenform, som mange velger til åpne kjøkkenrom – en innredning som inviterer til samvær med familien og venner. Arbeidsøya deler opp rommet og gir ekstra arbeids- og oppbevaringsplass.

Kjøkkeninnredningen gir mulighet for å bruke kjøkkenet som et multifunksjonelt rom, hvor det er plass til annet enn bare matlaging.

Vinkelkjøkken

Her får du en bra sammenheng mellom de tre arbeidsstedene.

Du får god benkeplass ved å plassere komfyr og vask i hvert sitt bein i vinkelen, slik at flere kan delta i matlagingen.

U-formet kjøkken

Passer best til store kjøkkener.

Formen gir masse benkeplass, og det er enkelt å plassere de tre arbeidsstedene riktig i forhold til hverandre.

G-formet kjøkken

En sjelden planløsning som fungerer bra når du har et stort kjøkken.

Det er enkelt å sikre kort avstand mellom arbeidsstedene, og G-formen avgrenser kjøkkenet i forhold til resten av rommet.

.

Gratis innredningsforslag

Et nytt kjøkken er en viktig investerng - og vil være familiens mest brukte rom i mange år i fremtiden.

Derfor utarbeider din kjøkkenkonsulent et gratis innredningsforslag. Og du får en personlig presentasjon av innredningskonsulentens løsningsforslag og tilbud.

Presentasjonen foregår hos din lokale HTH-butikk. Der kan du nemlig oppleve og føle de materialene som inngår i løsningen - og kanskje få inspirasjon til ytterligere detaljer.

Oppmåling

Det kan være en god idé å invitere HTH hjem til deg. Det sikrer en grundig og nøyaktig oppmåling, slik at risikoen for feil og misforståelser minimeres. Hvis du selv har målt opp, kontrollerer vi for sikkerhets skyld at alle mål er korrekte, slik at du ikke får problemer når kjøkkenet skal monteres.

Dessuten er HTHs grunnholdning at når du skal investere mye penger, bruker vi gjerne den tiden som er nødvendig. Til syvende og sist betyr det nemlig bedre løsninger.

Ved kjøp av HTH i flate pakker, må du selv stå for oppmåling av rommet.

Hvitt minimalisme og naturlig enkelhet fra HTH

7 tips som skaper plass på et lite kjøkken

Når kvadratmeterne på kjøkkenet er få, gjelder å utnytte hver minste lille krok. Det finnes mange løsninger det kan være lurt å vurdere for å få mest mulig ut av kjøkkenet ditt. Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Innredningen og utnyttelsen av plassen spiller allikevel en vesentlig rolle på det lille kjøkkenet.

Read more about 7 tips som skaper plass på et lite kjøkken
Minikjøkken i enkelt og rent design

Slik får du spiseplass for to

I et lite kjøkken kan det være vanskelig å få plass til bord og stoler. Men det er ikke umulig. Med litt ekstra fantasi kan det i ni av ti tilfeller la seg gjøre å skape en hyggelig spiseplass for to. Det krever selvfølgelig noen kompromisser, men det vil være verdt det når du sitter på kjøkkenet ditt og nyter frokosten og morgenkaffen.

Read more about Slik får du spiseplass for to
Kreativ nytenkning og strukturerte overflater

Hva skal kjøkkenet ditt være for deg?

Gjennomtenkte prioriteringer kombinert med en svært funksjonell planløsning er nøkkelen til optimal utnyttelse av den kjøkkenplassen du har.

Read more about Hva skal kjøkkenet ditt være for deg?