Slik velger du riktig kjøkkenbelysning

Det er flere faktorer å ta hensyn til når du skal velge riktig kjøkkenbelysning.

Begynn med å vurdere følgende:

Få råd fra våre eksperter

Vil du ha hjelp til å ta de riktige valgene når du skal velge kjøkkenmaterialer? HTHs kjøkkeneksperter står klare til å gi deg råd - gratis og uforpliktende.

Bestill et gratis designmøte

FAQ

Valg av belysning til kjøkkenet avhenger av kjøkkenets utforming og funksjoner. Det er viktig å velge lamper som både utfyller kjøkkenets design og fyller praktiske behov. LED-spotter kan for eksempel være ideelle for arbeidsområder som kjøkkenbenken, mens pendellamper kan skape stemning over spisebordet.

Lysmengden på et kjøkken avhenger av størrelse, funksjon og dine personlige preferanser. Det viktigste er at du har tilstrekkelig belysning over arbeidsområder som kjøkkenbenken, der matlaging og forberedelser foregår. Over spiseplassene kan du velge lavere belysning for å skape en hyggeligere atmosfære.

Husk at det beste resultatet får du ved å kombinere ulike lyskilder - både generell kjøkkenbelysning, arbeidslys og stemningslys - for å oppnå både funksjonalitet og estetikk på kjøkkenet.

Oppdag kjøkkenene våre

Det kan være vanskelig å se for seg nøyaktig hvilken løsning som best oppfyller dine behov. Besøk en av våre HTH-butikker og opplev våre kjøkkenløsninger på nært hold.

Finn din HTH-butikk