NEFF
MATLAGNING PÅ SITT BESTE

Kjøkkendesign og hvitevarer går hånd i hånd. Derfor jobber vi med bransjens beste leverandører av hvitevarer, slik at du får den perfekte helhetsløsningen.


NEFF-HVITEVAERER
INSPIRERER DIN KREATIVITET I KJØKKENET

Matlaging inspirerer mennesker ... og mennesker inspirerer NEFF. Dette er hovedprinsippet bak alt de gjør på NEFF. Så la ingenting komme i veien for dine matlagingsideer.

NEFF VENTING COOKTOP

Platetopper med integrert ventilator.

Induksjonstopp med innebygd og fullt integrert ventilator er perfekt i en kjøkkenøy, eller hvis du vil ha mer plass på kjøkkenet. Ventilatoren er helt integrert i platetoppen og justerer effektnivået automatisk etter mengde damp.

Les mer

LAG MAT MED DAMP

Den enkleste veien til et perfekt resultat.

Med 100% damp, FullSteam, tilberedes maten på en mer skånsom måte. Dette betyr at smak, vitaminer og mineraler blir bedre bevart, og du får både et smakfullt og sunnere måltid. Ovnene kan også brukes til sous vide matlaging.

Les mer

NEFF INDUKSJONSTOPPER

Imponer gjestene med TwistPad®

TwistPad® er detaljen på alle NEFFs induksjonstopper, som uten tvil vil være et samtaleemne når du har gjester på kjøkkenet. TwistPad® regulerer induksjonssonene dine optimalt og gjør matlagingen enkel og morsom, og gir full kontroll over kokesonene.

Les mer

HOLD RÅVARENE FRISKE

NEFF kjøleskap og frysere for deg som elsker å lage mat.

Selv de beste kokkene er avhengige av gode råvarer. Derfor er riktig oppbevaring av mat så viktig i alle NEFFs kjøle- og fryseskap. Ønsker du kjøleskap, fryser, kombiskap eller et integrert kjøleskap?

Les mer

KOMMUNISERER MED OVNEN

Matlaging på sitt beste.

Nå kan du betjene ovnen, oppvaskmaskinen og andre NEFF produkter med Wi-Fi og Home Connect. Trykk på appen, snakk med ovnen din via stemmestyring, og la produktene interagere automatisk med hverandre. Slipp kreativiteten løs i ditt kjøkken.

Les mer


FINN DE RIKTIGE HVITEVARENE TIL DITT KJØKKEN

Hvitevarer er en viktig del av ditt nye kjøkken. De skal matche dine behov og passe perfekt inn i det kjøkkendesignet som du har valgt. Besøk din HTH-butikk og få profesjonell rådgivning om hvitevarer og kjøkkendesign av våre kjøkkeneksperter.