SNEKKERKJØKKEN MED DETALJER

Som interiørarkitekt har Linda Elmin i årevis hjulpet og veiledet andre i valg av kjøkken, og ofte er det et HTH-kjøkken som til slutt blir anbefalingen. Da Linda skulle få oppfylt sin egen kjøkkendrøm, var valget derfor enkelt for henne – hun skulle ha et HTH-kjøkken.

«Da jeg så Nordic Creation, var jeg ikke i tvil. Det var som om det var skapt etter våre ønsker», forteller Linda.«VI ØNSKET EN NATURLIG NYANSE AV EIK, OG JEG ELSKER DE MASSIVE TREFRONTENE MED FINGERTAPPEDE DETALJER. DET ER EN HYLLEST TIL GODT TRADISJONELT HÅNDVERK»

- Linda

ET HUS MED SJELLinda Elmin bor sammen med samboeren Kenneth og Lindas to barn; Zara, 20, og Nicolai, 17. De bor i et hus er fra 1950-tallet, som Linda har arvet fra besteforeldrene sine.

Linda er interiørarkitekt og står bak Instagram-profilen @hviit.

Besøk Instagram-profilen

Base Black | HTH
Nordic Creation | HTH Nordic Creation | HTH

SNEKKERKJØKKEN MED DISKRÉ HVITEVARERKjøkkenet til Linda og Kenneth ligger i åpen forbindelse med stuen og spisestuen. De hadde derfor et stort ønske om at kjøkkenet skulle være pent å se på, og at hvitevarene skulle være så diskré og integrerte som mulig.

Paret har kombinert det vakre eiketreet fra Nordic Creation med en nøytral, mørk skapvegg som består av Base Black matt Fenix laminatfronter og matchende mattsvarte hvitevarer fra AEG.

Få tips til å velge hvitevarer

HAR DU OGSÅ EN KJØKKENDRØM?

Få drømmen tegnet på 24 timer – gratis og uforpliktende.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta bilder av det nåværende kjøkkenet ditt og lage en grovskisse av rommet med mål. Når du har sendt det til oss, tegner vi ditt nye kjøkken i 3D. Du får tegningen via e-post innen 24 timer.

Base Black | HTH
Nordic Creation | HTH Nordic Creation | HTH

STILL KRAV, OG KOM MED ØNSKERLinda har hjulpet mange familier med å skape de mest optimale kjøkkenrammene, og her kommer hun med sine beste råd til deg som står overfor et kommende kjøkkenprosjekt:

> Få hjelp av en ekspert, og ikke vær redd for å be om andre løsninger enn standarden. De fleste løsninger kan tilpasses slik at du kan få det akkurat slik du ønsker det.

> Planlegg hva du vil ha i skuffer og skap, og hvordan du beveger deg i rommet. Jo flere overveielser og tanker du gjør deg, desto bedre.

Få flere ekspertråd

«VI PLANLA HVOR VI SKULLE HA HVA, SLIK AT VI BLANT ANNET KUNNE TILPASSE HØYDEN PÅ HYLLENE I SKAPET TIL HØYDEN PÅ KARAFFEL OG GLASS»

- Linda

Nordic Creation | HTH
London Grey Cæsarstone | HTH London Grey Cæsarstone | HTH

FUNKSJONELL OG VAKKER BENKEPLATE


Linda ønsket en rolig bakvegg som ikke var tildekket av fliser. I stedet for å ta det tradisjonelle valget med fliser, valgte hun derfor å la benkeplaten fortsette 20 cm opp bakveggen.

Den vakre detaljen med benkeplaten som fortsetter opp bakveggen, gir kjøkkenet kant og karisma samtidig som den er praktisk og beskytter veggen mot vannsprut.

Les benkeplateguiden

GJØR SOM LINDA OG KENNETH

I tett samarbeid med en av våre
kjøkkeneksperter fikk Linda og Kenneth
tegnet det riktige kjøkkenet tilpasset til
deres behov og ønsker.

Vil du også ha tegnet ditt drømmekjøkken?

Avtal et gratis designmøte med en av våre
eksperter, og lær mer om akkurat dine muligheter.