Slik velger du riktig kjøkkenarmatur og -vask

Det er mange krav til en kjøkkenvask og -armatur. Den skal være praktisk og gjøre arbeidsflyten enkel, samtidig som den skal ha en elegant design som passer til resten av kjøkkenet.

Begynn med å ta stilling til følgende spørsmål:

Få råd fra våre eksperter

Vil du ha hjelp til å ta de riktige valgene når du skal velge kjøkkenmaterialer? HTHs kjøkkeneksperter står klare til å gi deg råd - gratis og uforpliktende.

Bestill et gratis designmøte

FAQ

Prisen på en kjøkkenvask kan variere betydelig avhengig av flere faktorer, blant annet merke, materiale, størrelse, design og eventuelle tilleggsfunksjoner. Generelt sett kan prisen på en kjøkkenvask variere fra noen få hundrelapper til flere tusen kroner.

Se HTH kjøkkenvasker og kraner

Hvilken kran som passer til ditt kjøkken, avhenger av dine preferanser både når det gjelder stil og funksjonalitet. Du finner for eksempel kraner i rustfritt stål, messing og svart - og i en rekke ulike stiler og former.

Hvis du vil pusse opp kjøkkenet og gjøre matlagingen enklere, kan du også velge en Quooker som gir deg kokende vann i en fei.

De fleste kjøkkenvasker kan rengjøres med en oppvaskbørste, oppvaskmiddel og vann, etterfulgt av en rask avtørking.

Hvis du bor i et område med hardt vann og høyt kalkinnhold, kan det oppstå misfarging i vasken på grunn av kalkavleiringer. For å unngå misfarging kan du bruke vanlig kalkfjerner og rengjøre med en myk svamp.

Du kan enkelt skifte kjøkkenvasken selv hvis du har de riktige verktøyene og har gjort grundig research. Det krever litt grunnleggende VVS-kunnskaper, men du kan enkelt finne hjelp på nettet. Du kan for eksempel gjøre det selv med HTH GO-konseptet.

Det finnes noen regler når det gjelder utskifting av kraner. Hvis det er en stengeventil på vannrøret og du ikke skal bytte en eksisterende installasjon, kan du bytte kranen selv. Hvis dette ikke er tilfelle, må du få hjelp av en autorisert rørlegger.

Oppdag kjøkkenene våre

Det kan være vanskelig å se for seg nøyaktig hvilken løsning som best oppfyller dine behov. Besøk en av våre HTH-butikker og opplev våre kjøkkenløsninger på nært hold.

Finn din HTH-butikk