Bli inspirert til valg av benkeplate

I katalogen "Fronter og tilbehør" har vi samlet vårt standardsortiment slik at du kan se hvilke benkeplater du kan velge mellom. Besøker du din lokale HTH-butikk kan du se vareprøver av hele sortimentet.

Se katalogen

Benkeplateguide

Slik velger du riktig benkeplate

For å finne den rette benkeplaten til kjøkkenet ditt, er det nødvendig å vurdere hvilke forventninger du har til din nye kjøkkenbenk.

Start med å svare på disse tre spørsmålene:

FAQ

Benkeplater finnes i mange forskjellige prisklasser, og prisen avhenger spesielt av hvilket materiale benkeplaten er laget av. Se våre benkeplater og priser her.

Prisen for å bytte benkeplate på kjøkkenet avhenger av hvilken benkeplate du velger, og om du trenger profesjonelle håndverkere til å hjelpe med monteringen.

Du kan bytte benkeplate selv hvis du har god håndlag, men hvis du jobber med tunge eller skjøre materialer som CoreStone eller keramikk, er det en god idé å få hjelp av profesjonelle montører.

Våre kjøkkeneksperter har inngående kunnskap om de diverse benkeplatene du kan velge mellom. Bestill en gratis designkonsultasjon og levering; svar til dine spørsmål om benkeplater.

Våre kjøkkenkonsulenter hjelper deg

Våre kjøkkeneksperter har inngående kunnskap om de mange benkeplatene du kan velge mellom. Bestill et gratis designmøte og få svar på dine spørsmål om benkeplater.

Få veiledning