Baderomsspeil

Badet er komplett når speilet er hengt opp. Finn et fint speil fra HTH - med eller uten lys

Her på HTH-nettbutikk kan du enkelt velge speilet på badet ditt. Du finner billige baderomsspeil i forskjellige bredder og lengder, samt beslagene du trenger for montering. Finn speilet ditt her. Les mer om det enkelte speil ved å klikke på elementet.

Badeværelsesspejle fra HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Bredde

Baderomsspeil høyde 85 cm

Baderomsspeil høyde 85 cm

Gjeldende pris: 710,00 NOK inklusive moms

Flotte og praktiske baderomsspeil

Et baderomsspeil er en viktig del av badet. Speilet skal både oppfylle dine praktiske behov og visuelle ønsker. Speilet er uunnværlig når man skal ordne håret, legge sminke eller under barbering. Samtidig skal baderomsspeilet bidra til rommets visuelle uttrykk og passe godt sammen med designet til baderomsskapene dine og armatur.

Speilet får rommet til å virke større

Fordelen med et stort baderomsspeil er at det reflekterer rommet og dermed får badet til å virke større enn det er i virkeligheten. I tillegg reflekterer baderomsspeilet også lyset i rommet, noe som gir en mer behagelig og naturlig fordeling av lyset. Et eller flere baderomsspeil er derfor en perfekt mulighet til å gi badet ditt et mer romslig og innbydende utseende.

Speil til badet med innebygd lys

Hos HTH har du mulighet til å få et billig speil til badet med innebygd LED lys. Dette er et perfekt alternativ for baderom, hvor dagslyset ikke slipper inn, eller for å gi badet optimale belysning. Baderomsspeil med innebygd lys gir deg optimale arbeidsforhold når sminken skal legges eller når håret skal ordnes.