Håndvaskarmatur

Armaturet er et sentralt element på badet, og det brukes ofte flere ganger i løpet av en dag.
Derfor bør du nøye vurdere stil og funksjonalitet før du velger armatur til badet.

Finn et godt utvalg av brukervennlige håndvaskarmaturer her på nettbutikken.

Håndvaskarmatur til badeværelset fra HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Grohe Start Badearmatur

Grohe Start Badearmatur

Gjeldende pris: 1 421,25 NOK inklusive moms
Grohe Start Badearmatur

Grohe Start Badearmatur

Gjeldende pris: 1 540,00 NOK inklusive moms

Vurder dine praktiske behov

Når du skal velge håndvaskarmatur til badet ditt, bør du først og fremst tenke på den praktiske bruken av armaturet. Fordi du bruker armaturet på badet ofte, er det viktig at den virker intuitivt og problemfritt. I tillegg må håndvaskarmaturet selvfølgelig også appellere til deg visuelt og stå i stil med håndvasken din.

Ettgreps eller elektronisk armatur

Hos HTH kan du velge mellom et ettgreps og et elektronisk armatur til badet. Ettgrepsarmatur er det klassiske håndvaskbatteriet med en enkel hendel, som du løfter opp for å slå på vannet. Temperaturen reguleres ved å flytte hendelen til siden.

Alternativt kan du velge en berøringsfri elektronisk håndvaskarmatur. Her er baderomsarmaturet utstyrt med en hendel på siden, hvor du kan regulere temperaturen på vannet. For å slå på vannet fører du bare hendene inn under håndvaskbatteriet.

5 års dryppgaranti

Når du kjøper et håndvaskbatteri hos HTH, får du  5 års dryppgaranti på armaturet. Behandler du armaturet korrekt, men allikevel opplever at det drypper, erstatter vi produktet ditt. Det er sikkerheten din, slik at en gjør-det-selv løsning varer i lang tid fremover.