KJØKKENSKAP

Hos HTHs gjør-det-selv butikk finner du et stort utvalg av billige kjøkkenskap – uansett hvilken type kjøkkenskap du er på utkikk etter. Vi har samlet et stort utvalg av underskap, overskap, toppskap, høyskap og innbyggingsskap. Felles for våre kjøkkenskap er at det er dansk
design på sitt aller beste, til den beste prisen.

  

Mest solgte produkter

  

Mono | HTH

KJØKKEN

Se utvalget av underskap.

Stockholm | HTH

KJØKKEN

Se utvalget av høyskap.

White Hight gloss | HTH

KJØKKEN

Se utvalget av overskap.

Next Hvid Højglans | HTH

KJØKKEN

Se utvalget av innbygningsskap.

TRENGER DU HJELP?

Er du i tvil om hvilke produkter du skal kjøpe? Få hjelp av vårt kundeservice-team, eller finn din nærmeste HTH-butikk.

Kjøkkenskap til enhver smak

Hos HTH finner du et stort utvalg av billige kjøkkenskap – uansett hvilken type kjøkkenskap du er på utkikk etter. Vi har samlet et stort utvalg av underskap, overskap, toppskap, høyskap og innbyggingsskap. Felles for våre kjøkkenskap er at det er dansk design på sitt aller beste, til den beste prisen.

Dansk kvalitetsdesign

Når du velger kjøkkenskap fra HTH, får du mer enn bare flotte og billige kjøkkenskap. Alle våre kjøkkenskap er laget av høy kvalitet og de er produsert i Danmark. Det er din garanti for et solid, dansk kvalitetshåndverk.

Det betyr at du får billige kjøkkenskap som er designet for det moderne livet – både når det gjelder designuttrykk som gir kjøkkenet en vakker finish, men også kvalitet som varer i mange år framover.

Velg riktig kjøkkenskap

Det er viktig at kjøkkenskapene dine oppfyller ønskene dine. Sørg for å velge kjøkkenskap som passer til kjøkkenet ditt – både i høyde, dybde og bredde. Tenk derfor på hvordan du ønsker å innrede skapene samt hva du har tenkt til å oppbevare i dem.

Du kan alltid supplere kjøkkenskapene dine med vårt innovative lagringssystem FrameFlexID, en vakker og praktisk måte å få ekstra lagringsplass på hyllene dine.

Kvalitet til lavere pris

Uansett hvilke krav du har til dine kjøkkenskap, finner du billige kjøkkenskap hos HTH som kombinerer funksjonalitet med design. På denne måten er du garantert et funksjonelt kjøkken i en ellers travel hverdag – og det uten ekstra kostnad. Det er bare mer kvalitet, men til en lavere pris.