Opplev et kjøkken som vekker alle sansene dine

Lukten av friske krydderurter. Smaken av et godt glass rødvin. Synet av vakkert design. Følelsen av lekre materialer. Og lyden av yndlings melodien din. Når kjøkkendesignet ditt er perfekt, vekker det alle sansene.

Et HTH-køkken vækker alle dine sanser
HTH

Kjøkkenekspert, Sofie Larsen

”Sansene spiller en stor rolle i kjøkkendesignet ditt”

Et perfekt kjøkkendesign vekker alle sansene til live hos både deg og gjestene dine.

HTH

Sans #1: Høresans

Skuffer som lukker, glass som klirrer, musikk som spiller og gjester som hygger seg.

Skap den perfekte lyden på kjøkkenet med den integrerte høyttaleren, SoundID, som gir rommet en fantastisk lyd. På den måten har du alltid muligheten til å høre yndlingsmusikken din når du lager mat. Det er spesielt en fordel hvis du har en åpen planløsning mellom kjøkken og stue, slik at du kan høre musikk mens du spiser eller har gjester.

Sans #3: Smakssans

Tungen din har mer enn 10 000 smaksløker, og god smak er heldigvis personlig. Det samme gjelder kjøkkenet ditt. Skap et kjøkken som matcher din personlige smak og passer til resten av stilen du har i hjemmet.

Sans #5: Luktesans

Duften av friske krydderurter, ferskpresset kaffe og hjemmelaget brød. Dine minner og følelser blir vekt til live av nostalgiske dufter.

Få kjøkkenet til å dufte av friske krydderurter, som er en fryd for øyet, smaker godt og lukter helt nydelig, ved å bruke FrameFlexID.

Sans #2: Synssans

Kjøkkenet har mange praktiske funksjoner i hverdagen. Men det er også et rom som du tilbringer mye tid i, og som gjestene dine ser når de er på besøk. Derfor skal kjøkkenet ditt også være en fryd for øyet.

Skap et estetisk og flott kjøkken med våre iøynefallende løsninger som får enhver til å rette blikket mot kjøkkenet ditt.

Sans #4: Følesans

Merk benkeplaten, kjenn håndtaket, føl formene – fingrene dine kjenner mye mer enn det øynene dine ser. Velg derfor materialer på kjøkkenet ditt som føles behagelig å jobbe med. Spesielt håndtak og benkeplate er elementer som skal føles rett for deg.

Få mer informasjon

Trenger du mer informasjon om hvordan du kan innrede kjøkkenet ditt?
Våre eksperter står alltid klare til å hjelpe deg.

Avtal et gratis innredningsmøte
HTH
Nordic Spirit | HTH

Opplev mulighetene

Besøk din lokale HTH-butikk, hvor du kan la sansene dine oppleve våre kjøkkenløsninger.

Finn din nærmeste HTH-butikk