Benkeplate til badet

Både design og praktisk bruk er i høysetet når du skal velge benkeplate til badet. Få oversikt over materialer og muligheter og finn den benkeplaten som lever opp til dine estetiske og funksjonelle behov.

Benkeplater

Finn den riktige benkeplaten til badet

Utover at benkeplaten er med på å sette stemningen på badet, skal den også leve opp til noen praktiske krav: Den skal blant annet være enkel å vedlikeholde samt tåle fukt og vann.

Fra rimelig til eksklusiv benkeplate

Det rimeligste valget er en laminatbenkeplate, mens en benkeplate i massivtre ligger i midten av prissjiktet. Keramikk, granitt og CoreStone ligger i den eksklusive enden av prisskalaen. Prisen på benkeplaten avhenger av størrelsen og materialet. Når du kjenner målene på benkeplaten, kan du få regnet ut den nøyaktige prisen.

Få en nøyaktig pris

Romantisk eller stilrent?

Vil du at badet ditt skal ose av spastemning? Eller vil du skape en stram og stilren look? Uansett hva liker, har frontene en betydningsfull rolle for den endelige stemningen på badet.

Finn ditt baderomsdesign

Få eksperthjelp til badet

Vil du vite mer om benkeplater til badet? Få hjelp fra en av innredningsekspertene våre og kom et skritt nærmere ditt nye baderom.

Avtal et gratis designmøte