Du er her: Hjem / Bad / Finn designet ditt til badet / Nordic Roots

/ NORDIC ROOTS

Jordfarger og moderne designdetaljer

Få et grønnere bad med svanemerkede skap og fronter fra Nordic Roots.

De stilrene tone-i-tone-fargene gir en harmonisk og rolig atmosfære på badet. De Mokka-fargede frontene er i vakker balanse med den mørke benkeplaten og den matte, svarte fargen som pryder både kranen og vitrineskapene.

De vakre glassdørene med elegant, svart metallramme skaper en perfekt omgivelse og setter stemningen for dine vakreste eiendeler. Det gjør det mulig å skape et rom med både varme og personlighet.

  • Svanemerket
  • Håndtaksløs design
  • Tidløs design

Nordic Roots leveres
i følgende farger:

Mokka

Fakta om modellen Nordic Roots

Nordic Roots består av elementer fra modell Base och modell One.

Se Nordic Roots katalogen
Nordic Roots
Nordic Roots
Nordic Roots
nordic roots I HTH

NORDIC ROOTS

Nordisk jord skjuler en verden av rikdom som både spirer, vokser og blomstrer. Det gror fra jorden, gjennom hjertet og inn i HTHs nyhet Nordic Roots. Et konsept skapt med øye for naturens gleder. Der svanemerkede elementer møter varme naturtoner i miljøvennlig samspill.

Plass til personlige ting


I de store V8 skuffene er det god plass til å oppbevare de tingene som ikke egner seg for å vises til alle.

Innred skuffen med spesielle treboksene som gjør det enkelt å sortere ting for personlig pleie og andre ting for hverdagslige behov.

Se skuffguide

Svanemerket

Bærekraft er viktig for oss i HTH. Derfor er vi stolte over at Nordic Roots bad som en helt spesiell nyhet kommer med svanemerkede skap og fronter.

Det betyr at produktene oppfyller en rekke kriterier når det gjelder energiforbruk, kjemikalieinnhold og fornybare ressurser.

På HTH har vi en rekke fronter som er sertifisert med Svanemerket. I "HTH Fronter og tilbehør” katalogen kan du se utvalget av produkter som er svanemerket.

Se HTH Fronter og tilbehør

Få tegnet det nye badet ditt


En tegning i 3D kan hjelpe deg å få konkretisert alle ideene, når drømmen om ditt nye bad skal bli virkelighet.

For å få matchet behovene, designet og budsjettet ditt – book et designmøte og få hjelp av våre dyktige interiøreksperter. Det er helt gratis.