Walk-in closet gir følelsen av luksus

Et walk-in-closet er selve symbolet på luksus i hverdagen. Det finnes mange løsninger til å skape en walk-in-garderobe, uansett om du har et helt rom som du kan dedikere til garderoben eller bare noen få kvadratmeter.

Designmøte

Hvor mye koster en walk-in-garderobe?

Når du skal sette sammen walk-in-garderoben din, kan du velge fra et bredt utvalg av skyvedører og interiør som matcher både dine behov og ditt budsjett. Det er tre hovedfaktorer som påvirker prisen på din walk-in-garderobe: Design, størrelse og innredning. Få den nøyaktige prisen beregnet av våre dyktige konsulenter som kan gi deg råd om alle alternativer for en walk-in-garderobe.

Avtal et gratis designmøte

Få råd og veiledning til din walk-in-garderobe

Besøk din nærmeste HTH-butikk og få råd og veiledning til din walk-in-closet. Våre dyktige konsulenter kan alle mulighetene og kan hjelpe deg med å få den perfekte walk-in-garderoben.

Finn din nærmeste HTH-butikk

Inspirasjon

Den perfekte walk-in-garderoben

Innredningen av walk-in-garderoben må være velorganisert og sikre at det er enkelt å finne alle klær, sko, tilbehør og vesker. I tillegg kan det være en fordel med plass til oppbevaring av sesongklær og store vesker.

Se enda flere alternativer for personlig dekorasjon i din HTH-butikk.

Design en personlig walk-in-garderobe

Når du skal innrede walk-in-garderoben din, er det viktig at du tenker på stilen til resten av hjemmet ditt. Du kan prege uttrykket til walk-in-garderoben din med skyvedører, som finnes i en mengde farger, materialer og design.

Finnn butikk

Få hjelp med walk-in-closet

Finn inspirasjon og få ideer til garderobeinnredning hos HTH. Våre konsulenter står alltid klare til å hjelpe deg, slik at du kan få svar på alle spørsmålene dine før du investerer i en ny garderobe.

Finnn butikk