Få hjelp av kjøkkenekspertene våre

Det er mange spørsmål og alternativer når du står overfor å måtte velge et vinkjøleskap til kjøkkenet ditt. Våre kjøkkeneksperter har fingeren på pulsen og en enorm bakgrunnskunnskap når det kommer til hvitevarer og kjøkkenløsninger. Book et gratis møte og få hjelp til å velge rette vinkjøleskap.

Avtal et gratis møte

VinkJøleskaP

Fristående eller innebygd

Skal vinkjøleskapet integreres i kjøkkenet eller være frittstående? Det er et spørsmål som må besvares av dine estetiske behov samt hva som praktisk kan la seg gjøre hjemme hos deg.

Prismessig er det ikke noen stor forskjell på de to løsningene, men et integrert vinkjøleskap vil gå på bekostning av oppbevaringsplass i kjøkkenet.

Uansett om du velger et frittstående eller integrert vinkjøleskap, må du sørge for at det har mulighet for å frigjøre overskuddsvarmen. Ellers risikerer du at vinkjøleskapet bråker, og med tiden, går i stykker.

Et frittstående vinkjøleskap skal gjerne ha 2–3 centimeters luft på sidene og bak. Hvis du vil ha et integrert eller integrerbart vinkjøleskap, må du sørge for å velge en modell som er laget til formålet, med en innebygd ventilator for å frigjøre varmen.

 

Få veiledning av kjøkkeneksperter

Få et kjøkken med wow-effekt

Trenger kjøkkenet ditt en oppgradering, eller planlegger du ditt nye drømmekjøkken? Få hjelp av våre kjøkkeneksperter, som har styr på de nyeste trendene innenfor alt fra hvitevarer til kjøkkendesign. Avtal et uforpliktende møte, eller ta turen innom din HTH-butikk, og få hjelp til å finne det perfekte vinkjøleskapet til ditt kjøkken.

Avtal et gratis møte