Design ditt kjøkken

Er du i tvil om hvilke farger og materialer som skal være på ditt nye kjøkken? Design ditt kjøkken i vår Design Styler, og prøv deg frem før du bestemmer deg.

Slik bruker du HTHs Design Styler

Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene.

HTH

Anette Berg, kjøkkenekspert:

"LEK DEG FREM TIL DITT KJØKKENDESIGN"

Med Design Styler kan du enkelt leke deg fram til helt riktige farger og materialer. Prøv deg fram, og gjerne med fargekombinasjoner som du aldri hadde trodd kunne være en mulighet. Det er kun fantasien som setter grenser når du designer ditt kjøkken på nett.

HTH

SLIK FINNER DU DIN STIL

Det kan være vanskelig å designe ditt kjøkken hvis du ikke er helt sikker på hvilken stil det skal ha. Vi veileder deg gjennom stilarter, farger og materialer for at du kan finne kjøkkenet som tar pusten fra deg.

SLIK SKAL DITT KJØKKEN SE UT I 2020

Vi elsker lekkert design, kvalitet og detaljer, som setter kjøkkenet i nytt lys. La deg inspirere av de nyeste kjøkkentrendene, som våre designeksperter er spesielt begeistret for.

GJØR DITT DRØMMEKJØKKEN TIL VIRKELIGHET

Hos din lokale HTH-forhandler kan du oppleve alle farger og materialer til ditt nye kjøkken. Butikken er fylt med inspirerende kjøkkeninnredninger som du kan bruke som inspirasjon når du skal designe ditt kjøkken.

Finn din nærmeste HTH
HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

FÅ RÅD FRA KJØKKENEKSPERTEN

Vil du ha hjelp til å designe kjøkkenet ditt Med utgangspunkt i dine tanker, ideer og behov står vi klar til å gi deg råd og inspirere deg.

Avtal et gratis designmøte