Kjøkkenstudioet

Berit Nordstrand – lege, kokebokforfatter og influencer – skrev en detaljert ønskeliste før hun designet sitt nye HTH-kjøkken. Første punkt på listen var at det skulle være husets hjerte og samtidig fungere som filmstudio.

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan man får mer livskvalitet ved å bruke små knep med stor effekt.

Hun er udannet lege, foredragsholder, influencer, forfatter og mor til seks. På Instagram-profilen @bnordstrand kan du se alle de spennende prosjektene som Berit Nordstrand er en del av.

Berit Nordstrand bor i Trondheims vakre gamleby sammen med sin mann og yngste datter. Det tradisjonelle trehuset, som hun har døpt "Casa Nordstrand", danner både rammen rundt familielivet og hennes profesjonelle liv som formidler av helse og livsglede.

"Jeg er en nerd og brukte mye tid på research før jeg fant den riktige kjøkkenleverandøren"

- Berit Nordstrand

Det perfekte kjøkkenstudioet

Berit Nordstrands kjøkken er unikt fordi det ikke bare er et kjøkken, men også fungerer som studio når hun lager innhold til bl.a. Instagram, YouTube og sin egen blogg. Hver eneste dag inspirerer Berit sine mer enn 110 000 følgere til hvordan de kan leve et sunt liv uten å gå på kompromiss med livskvaliteten. Hun har dessuten over 2 millioner besøkende på bloggen sin hvert år.

"Jeg vil ha et kjøkken som gjenspeiler godt håndverk og gjennomprøvd kvalitet"

- Berit Nordstrand

Designmøte

Gjør som Berit Nordstrand

Besøk din lokale HTH-butikk og få hjelp til å designe kjøkkenet ditt slik at det matcher dine ønsker og behov. Våre kjøkkeneksperter står klare til å inspirere deg og vise deg mulighetene.

Avtal et gratis designmøte

"Jeg trenger ikke å polere fingeravtrykk på benkeplater og skapdører hele tiden for å trives"

- Berit Nordstrand

"Kjøkkenet mitt er ikke bare et kjøkken. Det er et samlingspunkt og et sted der familie og gjester skal trives"

- Berit Nordstrand

"Jeg elsker at kombiovnen har et spesielt heveprogram og et bakeprogram med damp. Det gir luftige brød med ekstra sprø skorpe."

- Berit Nordstrand

Se hva andre kunder har valgt

Drømmer du om et nytt kjøkken, kan du finne massevis av inspirasjon i det andre har valgt. Se våre mange kundehistorier, og finn ideer til ditt eget kjøkken.

Se flere kundehistorier