GRANITTBENKEPLATE

Når du velger en granittbenkeplate, får du et unikt stykke natur i hjemmet ditt. Granittbenkeplaten er skåret direkte ut av en klippe. Med granitt får du et robust naturmateriale med en særdeles slitesterk overflate og et rått uttrykk.


FORDELER VED EN GRANITTBENKEPLATE

White Hight gloss | HTH

Med en benkeplate i granitt får du flere goder:

- robust og slitesterk

- hver benkeplate er unik

- passer til alle stilarter

- enkelt å rengjøre og vedlikeholde

- utstråler eksklusiv kvalitet

GRANITT – HVA ER DET?

Granittbenkeplaten består utelukkende av naturmaterialer. Derfor vil alle benkeplater ha sin egen farge og struktur. Granitten blir utvunnet i klipper som stammer fra stein og mineraler som er smeltet sammen til en masse. Derav kommer granittens unike spill med små flekker som kan glimte.

HVA KOSTER EN GRANITTBENKEPLATE?

Granitt er et eksklusivt og holdbart materiale som ligger i øverste del av prisskalaen. Benkeplatens farge og tykkelse har innflytelse på prisen. For å få en eksakt pris må du vite hvilke mål du skal bruke. Kom innom din nærmeste HTH-butikk og få en nøyaktig pris./p>

TYPER AV GRANITTBENKEPLATER

Med granittbenkeplater har du et uendelig antall muligheter – ikke to er like. Du kan få granitt fra forskjellige steder i hele verden i et vell av farger og strukturer. Granitten kan være sort, grå, blå, hvit, rødlig eller en kombinasjon av flere farger.

Husk alltid å bestille granitt samlet, da struktur og farge ellers kan variere.

Se granittypene i katalogen «Fronter og tilbehør»

  

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING

En av de store fordelene ved granittbenkeplaten er at den krever minimalt med vedlikehold for å holde seg pen. Til daglig kan du bruke en fuktig klut for å holde benkeplaten pen. Hvis du vil ha den til å skinne som ny, kan du behandle den med voks eller fettstoff.

Du bør være oppmerksom på at benkeplaten kan få riper. Derfor må du unngå stålull og slitende rengjøringsmidler. Bruk heller ikke sterke rengjøringsmidler som klor, sprit og kalkfjerner, da de kan misfarge granitten.

OGSÅ FOR BARNEFAMILIEN

Er det barn i familien, eller bruker du kjøkkenet ditt mye? Da er granittbenkeplaten ideell for deg. Benkeplaten kan vare hele livet, og den tåler både fettfingre, flekker, vann og moderat varme.

 

Granitt til kjøkken, bad og vaskerom

Granitt egner seg ikke bare til kjøkkenet. Du kan med fordel bruke samme granitt på vaskerommet og badet som på kjøkkenet. I tillegg til et funksjonelt materiale, får du en gjennomgående stil i hjemmet ditt.

Sense | HTH Stockholm | HTH

SJEKK BENKEPLATEGUIDEN

Det kan være vanskelig å velge mellom de mange forskjellige benkeplatetypene. Vi har samlet en guide om materialtyper og hvilke fordeler og ulemper du må være oppmerksom på.

Se benkeplateguiden

VELG DEN RIKTIGE BENKEPLATEN

Kikk innom din nærmeste HTH-butikk og
la kjøkkenekspertene våre hjelpe deg
med å finne den rette benkeplaten som
passer dine ønsker og ditt budsjett.