BENKEPLATE I CORIAN®

Ultimat eksklusivitet i kjøkkenet

Corian® er et svært populært materiale. Det har en unik design, fantastisk holdbarhet og tilbyr et hav av muligheter.


FORDELER MED BENKEPLATEN I CORIAN®

Harmony Dark | HTH

Hvis du velger en benkeplate i Corian®, får du alle fordelene til andre benkeplatematerialer i én løsning. Det er fordeler som:

 

- Et vell av fargealternativer

- Eksklusivt utseende

- Passer til alle kjøkkenstiler

- Enkel rengjøring og vedlikehold

Hva består Corian® av?

Corian®-benkeplaten er et homogent blandingsprodukt som består av én tredjedel akryl og to tredjedeler naturlige mineraler. Deretter får det tilsatt den fargen du ønsker. Kombinasjonen av materialene gir en robust benkeplate.

Materialet blir sveiset sammen, noe som gjør skjøten usynlig. Det gir benkeplaten et ensartet og flott uttrykk som skaper en eksklusiv stil i alle slags kjøkken.

Harmony Dark | HTH

  

HVA KOSTER EN CORIAN®-BENKEPLATE?

Corian® er et eksklusivt materiale som ligger i den øvre enden av prisskalaen sammenlignet med andre typer av benkeplater.

Hvis du ønsker en nøyaktig pris, er det nødvendig at du får målt opp størrelsen på benkeplaten. Avtal et uforpliktende møte hos en kjøkkenekspert og hør mer om hva en Corian®-benkeplate vil koste for deg.

Benkeplate med mange muligheter

En av fordelene med en benkeplate i Corian® er designmulighetene. Det finnes nemlig et vell av forskjellige farger og overflater som du kan velge mellom. I tillegg kan du velge om benkeplaten skal være matt eller høyglanset.

Vær oppmerksom på at det kan være fargeforskjeller på etterleveringer – og du bør derfor bestille alle benkeplatestykker i én omgang hvis du for eksempel også har en kjøkkenøy.

Vedlikehold av Corian®

En benkeplate i Corian® krever minimalt med vedlikehold. Til daglig er det nok å bruke en oppvridd klut til å holde benkeplaten ren. Når benkeplaten trenger en grundigere rengjøring, kan du nøye deg med å bruke flytende oppvaskmiddel. Hvis du har en matt overflate, anbefaler vi at du bruker et rengjøringsmiddel med slipeeffekt.

Dersom det skulle komme uønskede skrammer i benkeplaten, kan de lett fjernes med en polering. Her anbefaler vi likevel at du lar en fagperson utføre arbeidet for å få et bedre resultat.

Gjør kjøkkenet hygienisk

Med en benkeplate i Corian® er det mulig å sveise benkeplaten og vasken sammen uten at skjøtene vises. På den måten blir vasken ikke bare flott å se på, men den blir også mer hygienisk, siden du unngår en kant mellom vasken og benkeplaten.

Hvis du for eksempel heller vil ha en stålvask, kan du også velge å få den underlimt, slik at du på samme måte unngår kanten.

Harmony Dark | HTH
Nordic Spirit Natur Eik | HTH Midnattsblå | HTH

GUIDE TIL DEN RIKTIGE BENKEPLATEN

Det er mange materialer å velge mellom når du skal ha en ny benkeplate – og det kan være vanskelig å velge.

Vi har samlet alle våre beste råd i vår benkeplateguide. Her kan du lese om de forskjellige materialene og finne den benkeplaten som passer til dine behov.

Se benkeplateguiden

BEHOV FOR EKSPERTHJELP?

Det er en god idé at du kjenner på forskjellige
materialer før du velger benkeplate.
Det gir deg en bedre følelse for om
det er det rette materialet for deg. I din
nærmeste HTH-butikk kan du oppleve alle
alternativene.

I butikkene våre kan du også få en uforpliktende
samtale med en dyktig kjøkkenkonsulent, som gjerne
hjelper deg med å finne den riktige benkeplaten.