FINN DINE NYE KJØKKENSKUFFER

Skuffer er en luksus i kjøkkenet, fordi de er praktiske og funksjonelle. En skuff kan hives helt ut slik du får full oversikt over hva som skjuler seg. Hos HTH har vi et stort utvalg av skuffer som du kan sette sammen etter dine behov. Les om de forskjellige skuffesystemene, og få råd til å velge skuffer.

TENK OVER DITT BEHOV FOR PLASS


Når du velger skuffesammensetning, bør du tenke over hva den enkelte skuffen skal inneholde, og hvordan du arbeider i kjøkkenet. Hvis det finnes store gryter, er det en god idé med en høy skuff som er plassert like ved kokeplaten. Er skuffen til bestikk, er det naturlig å ha den i nærheten av skuffen med tallerkener.

Et godt råd er derfor å skape en oversikt over kjøkkenredskapene dine og velge skuffer deretter. På den måten sikrer du deg at det er plass til det du trenger i kjøkkenet.

Få tips til kjøkkeninnredning

TA DE RIKTIGE VALGENE MED HJELP FRA KJØKKENEKSPERTERDet er mange beslutninger å ta når du skal velge nytt kjøkken.

Avtal et gratis designmøte og få hjelp av våre kjøkkeneksperter til å finne de riktige løsningene til ditt drømmekjøkken.

Etter møtet får du en tegning av det nye kjøkkenet ditt og et uforpliktende tilbud, slik at du kjenner prisen.

INNRED KJØKKENSKUFFENE DINE OPTIMALT


Innredningen av skuffene er ekstremt viktig for å få et godt organisert kjøkken. Sørg for at alle ting har sin faste plass, og skap orden med skuffeinnsatser som deler inn innholdet i små rom og gjør det lettere å holde orden.

HTH har et enormt utvalg av tilbehør til skuffer slik at du kan innrede deg til et kjøkken som passer nøyaktig til din arbeidsflyt. Du kan blant annet få skufferammer, bestikkinnsatser, knivblokker, krydderholder, tallerkenholder, romdelere og mye mer.

Få tips til skuffeinnredning

@signebine_liv | HTH
Stockholm | HTH Focus VH7 | HTH

FINN HÅNDTAK TIL SKUFFENE


Like viktig som det er at kjøkkenskuffene fungerer innvendig, er det at de tar seg godt ut utvendig. Her spiller håndtakene en stor rolle, og de kan endre kjøkkenets uttrykk.

Hvis du liker rene linjer i et håndtaksløst kjøkken, er VH-7-håndtaksspor løsningen. Den stilrene designen er funksjonell og lar kjøkkenfrontene være i fokus.

Finn ut mer om valg av håndtak

FINN DINE KJØKKENSKUFFER

Det kan være fint å se materialer og forskjellige sammensetninger i virkeligheten. Besøk din lokale HTH-butikk og se de forskjellige typene av kjøkkenskuffer.

Her kan du også få personlig veiledning av de erfarne kjøkkenkonsulentene våre, som kan gi deg råd om alle de spennende oppbevaringsløsningene.