Valg av kjøkkenskuffer

Harmony Dark | HTH

Kjøkkenøy i modell Harmony Dark med VH-7 håndtakspor og 3-skuffe-look.

Kjøkkenskuffer du blir glad for

Valget av kjøkkenskuffer er en viktig del når du planlegger nytt kjøkken. Skuffer gir deg nemlig overraskende stor glede i hverdagen når du bruker kjøkkenet ditt og skuffene glir opp og inn.

Skuffer gir bedre oversikt enn skap, og skuffeplass kan man aldri få nok av. Det finnes et utall muligheter for å innrede skuffene slik at de matcher behovene dine.

Kitchen drawer | HTH

Hvilke kjøkkenskuffer vil du velge?

Hos HTH har du flere muligheter når du skal velge kjøkkenskuffer. Vi har tre skuffesystemer: 
Legra, LUX og Standard, der hver enkelt har en rekke
innredningsmuligheter som sikrer orden i kjøkkenskuffene dine.

Legra | HTH

Legra-skuffer har høye skuffesider som forhindrer ting fra å falle ut av skuffen.

Legra | HTH

NYHET: Legra

Med det nye skuffesystemet vårt, Legra, får du muligheten til å gi kjøkkenet ditt et enda mer strømlinjeformet uttrykk – og i tillegg får du mer plass i skuffene.

De innvendige sidene i Legra-kjøkkenskuffene er helt loddrette. Det gir deg muligheten til å utnytte hele skuffens bredde i forhold til kjøkkenskuffer med avrundede sider. Legra-skuffer er i en elegant antrasittgrå farge og leveres alltid med fulluttrekk og soft-lukking.

Innredning av Legra-skuffer

Legra-skuffesystemet byr på mange innredningsmuligheter som gjør det lett å skape orden og oversikt.

De innvendige Legra-brettene gir deg både muligheten til å få kjøkkenskuffenes fordeler og skapdørenes rolige design.

Se alle HTHs skuffeinnredningsløsninger.

Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH

LUX-metallskuffer

Våre LUX-kjøkkenskuffer i metall er et godt valg til kjøkkenet ditt når du vil ha solide kvalitetsskuffer.

Skuffene er fremstilt med dobbeltsidige metallsider og en kraftig bunn som sikrer en god bæreevne. De har dessuten fulluttrekk som standard. 

LUX-kjøkkenskuffer fås i flere forskjellige bredder og gir deg dermed mange muligheter når du skal innrede det nye kjøkkenet ditt.

Innred LUX-metallskuffene dine optimalt

Når du velger LUX-metallskuffer, får du et stort utvalg av innredningsmuligheter i enten lys ask, slagfast kunststoff og metall. Det gjør at LUX-metallskuffene er velegnet til ethvert kjøkkendesign.

I katalogen «Fronter og tilbehør» kan du se alt tilbehøret til LUX-metallskuffene, og finne prisen på de enkelte delene.

Focus | HTH

Sokkelskuffer gir ekstra plass

Sokkelskuffer sikrer at du utnytter plassen under kjøkkenskapene effektivt, og dermed får ekstra plass til oppbevaring. På et lite kjøkken hvor det ikke er nok skapplass, kan sokkelskuffer være en genial løsning på plassproblemet.

Skuffene fås i alle skapbredder og kan tilpasses i høyden etter behov.

Rimelige standardskuffer

HTHs standardskuffer er et svært fornuftig valg prismessig.

Kjøkkenskuffene er fremstilt med enkeltsidige metallsider og har en kraftig bunn. Skuffene leveres med et gjennomtestet rulleuttrekk på metallskinner.

Til standardskuffene fås et bredt utvalg av innsatser i plast som sikrer deg en god organisering av innholdet i skuffene.

Soft-push | HTH

Forkjælelse i hverdagen

Med Soft-push montert i kjøkkenskuffene dine kommer du til å nyte det nye kjøkkenet ditt enda mer. Det er ganske enkelt en god følelse at du med en liten dytt med f.eks. hoften eller kneet, kan få skuffene til å gli lydløst ut. Og det gir deg muligheten til å få et kjøkken uten håndtak.

Soft-push kan monteres i alle Legra-skuffer.

Finn dine kjøkkenskuffer

Besøk din lokale HTH-butikk og se de forskjellige typene av kjøkkenskuffer. Her kan du også få personlig veiledning av de erfarne kjøkkenkonsulentene våre, som kan gi deg råd om alle de spennende oppbevaringsløsningene.

Dropp ventetiden og avtal et uforpliktende designmøte.