Slik velger du de riktige kjøkkenskuffene

Når du skal velge skuffer til kjøkkenet ditt, er det en rekke ting du bør tenke på for å gjøre valgprosessen enklere for deg.

Begynn med å svare på disse spørsmålene:

Få råd fra våre eksperter

Vil du ha hjelp til å ta de riktige valgene når du skal velge kjøkkenmaterialer? HTHs kjøkkeneksperter står klare til å gi deg råd - gratis og uforpliktende.

Bestill et gratis designmøte

FAQ

Valget av skuffer avhenger av dine behov og preferanser. Ta hensyn til faktorer som skuffestørrelse, design, utforming og funksjonalitet. HTH tilbyr ulike skuffetyper, inkludert skuffer med fullt uttrekk, skuffer med integrert soft-close og skillevegger.

Les mer om kjøkkenmaterialer

LUX kjøkkenskuffer er en serie førsteklasses kjøkkenskuffer fra HTH. Disse skuffene er designet med tanke på luksus, funksjonalitet og holdbarhet. De har avanserte funksjoner og kvalitetsmaterialer som forbedrer både utseendet og brukervennligheten på kjøkkenet.

Få tips om skuffeinnredning

Soft close-teknologien gjør at skuffene lukkes stille og mykt uten å smelle. Dette skåner skuffemekanismene og forlenger deres levetid. Det reduserer også risikoen for å få fingrene i klem og gir kjøkkenet et mer luksuriøst preg.

Oppdag kjøkkenene våre

Det kan være vanskelig å se for seg nøyaktig hvilken løsning som best oppfyller dine behov. Besøk en av våre HTH-butikker og opplev våre kjøkkenløsninger på nært hold.

Finn din HTH-butikk