Vi holder budsjettet vi lover. Vi planlegger arbeidet vårt profesjonelt og nøye slik at det ikke oppstår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Rom for mangfold
Vi bruker mer tid på kjøkkenet enn noen gang før. Kjøkkenet danner ikke bare rammen for vår kulinariske utvikling. Det er også et viktig sosialt rom. Derfor må det være plass til arbeid, moro og sosialt samvær. Samtidig skal innredningen ta hensyn til at folk har ulike behov.

I omsorgsboliger og institusjoner må kjøkkenet ofte tilpasses ikke bare én, men flere brukere med svært ulike ønsker og krav. Kanskje må løsningen skreddersys for en barnehage. Det kan være spesielle ergonomiske hensyn til en rullestolbruker, samtidig som personalet har en rekke krav til sikkerhet og arbeidsmiljø.

Fleksible løsninger
Hos HTH fokuserer vi på å skape fleksible løsninger som imøtekommer flere behov i én integrert løsning. Slike løsninger krever innsikt. Innsikt i brukernes situasjon, preferanser og vaner, samt innsikt i rommets muligheter og begrensninger.

Vi kan hjelpe deg med å omsette innsikten til konkrete løsninger. Vi har et bredt utvalg av skap og benkeplater med hev-senk-funksjon, og våre konsulenter er alltid klare til å ta en prat om hvordan du kan skape de beste ergonomiske forholdene.

Gode råd
I vårt arbeid med spesialtilpassede kjøkken har vi samarbeidet med Pressalit Care, som er spesialister på kjøkken og bad til helsevesenet.

Du kan lese mer om ergonomiske løsninger i Pressalit Cares kjøkkenguide her køkkenguide her

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt