HTHs Totalkonsept

Enten det er totalentrepriser eller delentrepriser, gir vi alltid faglig rådgivning og prosjektledelse.

GJØR DRØM OM TIL VIRKELIGHET – HTHs totalkonsept
HTHs totalkonsept gjør at vi leverer den komplette kjøkkenløsningen, dvs. ikke bare levering og montering av HTH-elementer, men også at vi kan hjelpe til med rørlegger-, elektro- og malerarbeid som er en del av totalløsningen. HTH kjenner prosessen og vi vet hvordan vi skal sette sammen alle brikkene i puslespillet. En typisk prosess består av følgende faser:

1. Rådgivning, dialog og planlegging
Vi tilbyr en innledende dialog om hvilke tanker, ønsker og krav du ser for deg skal danne rammen for fremtidens kjøkkenløsning. HTH tilbyr profesjonell rådgivning og er alltid oppdatert med det siste innen byggebransjen. Velger du HTH som samarbeidspartner får du en stor og pålitelig leverandør med konkurransedyktige priser, et bredt produktspekter og evne til å overholde leveringsfrister og budsjetter.

HTH legger frem forslag til prosjektplan etter en innledende dialog. Vi kan sette sammen en monteringsplan alene eller i samarbeid med andre faggrupper, slik at det er lettere å holde oversikt over hele prosessen fra start til slutt.

2. Behovsanalyse og forslag til løsninger
Med utgangspunkt i en budsjettramme kan vi tilby råd om innredning og materialvalg, samt en oversikt over hvilke funksjoner kjøkkenet skal ha. HTH foreslår da en mulig løsning.

3. Klargjøring og montering
HTHs totalkonsept innebærer at vi leverer alt fra rørlegger- og elektroinstallasjoner til gulvlegging, maling og montering. Vi tilbyr også hjelp med montering av eventuelle heve-senke-elementer samt montering av HTH-modulene.

4. Kvalitetskontroll
Du får dokumentasjon på alt utført arbeid, og vi kvalitetssikrer løpende produktene som monteres av HTHs montører.

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt