Det er mange brikker som må settes sammen når du skal velge kjøkkenløsning for institusjoner: økonomi, lovkrav, interiør og ergonomi. HTHs totalkonsept gjør at vi leverer den komplette kjøkkenløsningen, d.v.s. Ikke bare levering og montering av HTH-elementer, men også rørlegger- og malerarbeid som er en del av totalløsningen.

Stordriftfordel eller barnevennlig?

Skal barna kunne jobbe med deg på kjøkkenet – eller trenger du et 100 % profesjonelt kjøkken som kan levere mange måltider hver dag? HTH kan hjelpe deg med å finne den løsningen du trenger, slik at du som institusjon kan få et kjøkken som gjenspeiler din holdning til mat og matlaging med ditt personlige preg, og samtidig oppfylle alle lovkrav og retningslinjer for et institusjonskjøkken.

Bærekraftige kjøkken

Et HTH-kjøkken er designet for å brukes - mye og lenge. Med ekstremt slitesterke overflater som er egnet og godkjent for institusjonsbruk. Laget av materialer som er slitesterke og designet slik at kjøkkenet er lett å rengjøre. Derfor er vi heller ikke redde for å gi 5 års garanti.

Ta vare på miljøet

Velger du HTH, er du med på å ta vare på miljøet. HTH har stort fokus på å minimere miljøbelastningen når vi produserer kjøkken ved vår fabrikk i Ølgod. Vi bruker materialer som både skåner miljøet og tilbyr et godt arbeidsmiljø. Vi velger tre, treplater, lim og lakk med omhu.

Se etter et kjøkken som har inneklimamerket

Vi synes ikke du skal leve med dårlig inneklima – ikke hjemme og heller ikke på barnehus. Derfor er et stort utvalg av HTH-kjøkken sertifisert av Dansk Indeklima Mærkning. Det betyr at kjøkkenet er testet for utgassing og luktavvik fra en rekke ulike stoffer. Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, administrert av Dansk Teknologisk Institutt. HTH er også sertifisert etter både ISO 9001 og ISO 14001. Det betyr at HTHs systemer og rutiner for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø er gjennomgått og godkjent av sertifiserende virksomheter.

Slik kommer du i gang

Vi kan tilby all nødvendig kompetanse, inkludert rådgivning og prosjektledelse for hele prosessen. Det enkleste er å kontakte oss for å avtale et uforpliktende møte hvor vi hører om dine behov og ønsker til kjøkkenet. Du kan gjøre dette ved å ringe eller skrive til en bedriftsavdeling nær deg eller ved å bestille et møte direkte på denne siden.

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt