Snekkerkjøkken med detaljer

Som interiørarkitekt har Linda Elmin i årevis hjulpet og veiledet andre i valg av kjøkken og ofte endte anbefalingen opp med et HTH-kjøkken. Da Linda selv skulle oppfylle sin egen kjøkkendrøm, var valget derfor enkelt – hun måtte ha et HTH-kjøkken. - Da jeg så Nordic Creation var det ikke tvil. Det var som om det ble skapt etter våre ønsker, sier Linda.

ET HUS MED SJEL

Norske Linda Elmin bor sammen med samboeren Kenneth og Lindas to barn; Zara, 20, og Nicolai, 17. De bor i et hus fra 1950-tallet, som Linda arvet fra besteforeldrene.

”Vi ønsket en naturlig nyanse av eik, og jeg elsker frontene i heltre med fingerskjøtede detaljer. Det er en hyllest til godt tradisjonelt håndverk."

- Linda

Kjøkkentegning

Har du også en kjøkkendrøm?

Få tegnet drømmen din på 24 timer – gratis og uforpliktende. Alt du trenger å gjøre er å ta bilder av ditt nåværende kjøkken og lage en grov skisse av rommet med mål. Når du har sendt det til oss, tegner vi ditt nye kjøkken i 3D. Du vil motta tegningen på e-post innen 24 timer.

Ja takk, tegn kjøkkenet mitt i dag

Det sociale køkken

Vi kan godt lide at bage og lave mad sammen og har brug for en masse bordplads, fortæller Linda. Den valgte køkkenø giver plads til både madlavning og lektier, og åbner op for socialt samvær.

Læs mere om valg af køkkenø

"Vi planla hvor vi skulle ha hva, slik at vi blant annet kunne tilpasse høyden på hyllene i skapet med høyden på karaffel og glass"

- Linda

Få mer inspirasjon

Når du skal ha et nytt personlig kjøkken kan du finne mye inspirasjon i å høre hva andre har gjort,
hvilke vurderinger de har måttet ta. Vi har samlet en rekke kundehistorier for deg som har kjøkkentanker.
Få inspirasjon til materialer, farger og funksjoner - og oppdag de utallige mulighetene.

Oppdag flere kundehistorier