SORT OG SOFISTIKERT

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Sort kjøkken

SORT KJØKKEN.
SKAP ET VISUELT UTTRYKK

Et sort kjøkken er et modig valg som lenge har fått designentusiaster til å klappe i hendene. De finner det ettertraktede utseendet i mange fortolkninger. Felles for dem alle er at de sorte elementene skaper et visuelt uttrykk, fylt med eleganse og dramatikk.

FINN DE RIKTIGE FARGENE

Eksperimenter med farger og materialer til det sorte kjøkkenet med vår Design Styler.


HVA KOSTER ET SORT KJØKKEN?

Flere ting påvirker prisen på kjøkkenet. Størrelsen, materialene du velger, og hvor mye arbeid kan gjøre selv, er viktige faktorer. Se prisveiledningen for å få et overblikk over hva som påvirker kjøkkenprisen.

Focus Laminate | HTH
Tendens Finér | HTH
Focus  | HTH

ALT I SORT

Hvis du ønsker at alt skal være sort, kan du finne alle kjøkkenelementene i sort. Sorte kjøkkenskap, benkeplate, håndtak, hvitevarer og som noe forholdsvis nytt: sort kjøkkenvask og armatur.

Når alt skal være sort, er det en god idé å blande forskjellige overflater og materialer. Det gjør utseendet mindre ensformig og skaper en god dynamikk.

SORTE ELEMENTER MED STOR EFFEKT

Det er ikke alle rom som er egnet til et sort kjøkken. Har du et lite kjøkken uten noe særlig lysinnfall, er det ikke så lurt å velge et helt sort kjøkken. Det er fordi sort stjeler lyset. Heldigvis kan du enkelt innlemme sorte elementer i kjøkkendesignet ditt.

En ny trend i kjøkkeninnredningen er sorte vasker og armaturer. De sorte elementene skaper en flott effekt både i tone-i-tone-designet og i kombinasjon med andre farger og materialer.

KLASSISKE KONTRASTER

En klassisk variant av det sorte kjøkkenet er en kombinasjon av sort og hvit. Kontrasten gir kjøkkenet et spennende utseende, som ser veldig elegant ut.

Du kan designe et sort og hvitt kjøkken på mange måter. Skap den klassiske kontrasten mellom sorte kjøkkenskap og en hvit benkeplate som gjør rommet lysere. Hvis du ønsker et sort og hvitt kjøkken, kan du også leke med dynamikken mellom en sort høyskapvegg og en hvit kjøkkenøy.

ORGANISK UTTRYKK

Det sorte utseendet blir bløtere når du velger et kjøkken i sort eik. Eiketreets synlige struktur gir et organisk uttrykk. En fordel med et sånt kjøkken er at man ikke ser fettede fingermerker og skitt så enkelt.


FORSKJELLEN LIGGER I DETALJENE

Midnattsblå | HTH
Fleksible innredningløsninger
×

Fleksible innredningløsninger

Legra | HTH

Ønsker du et enkelt uttrykk i ditt kjøkkendesign med ubrutte skapdører? Og vil du samtidig ha skuffenes fordeler? Da er løsningen skuffer med frontuttrekk og innvendige bakker.

 

Den nederste skuffen er montert på skapdøren, og gir deg fullt overblikk når du åpner skapdøren. Innvendig finner du to utrekksbakker som gir deg muligheten til å organisere innholdet perfekt.

 

Se alle innredningsløsingene i din HTH-butikk. 

Legra | HTH
Gjennomført og elegant skuffeinnredning
×

Gjennomført og elegant skuffeinnredning

Legra | HTH

Vårt nye skuffesystem Legra gir deg muligheten til å tilføre ditt kjøkken et enda mer strømlinjeformet uttrykk, og enda mer plass i skuffene.

 

Legra skuffer kan innredes på mange forskjellige måter, slik at det er lett å skape orden og overblikk uansett hva som skal være i skuffene.

 

Se alle mulighetene for å innrede dine Legra-skuffer i din HTH-butikk.

SoundID | HTH
Få musikk perfekt integrert i kjøkkenet
×

Få musikk perfekt integrert i kjøkkenet

Få musik i køkkenet med SoundID | HTH GO

Med lydenheten SoundID får du prisvinnende design til ditt kjøkken, som leverer en fremragende lydopplevelse. SoundID gir deg muligheten til å spille av din musikk via Bluetooth, og lyden fordeles klart i kjøkkenrommet.

 

Lydenheten passer perfekt mellom dine overskap, eller kan som en nyhet monteres i sokkelen på ditt kjøkken.

Tendens | HTH
Bli betatt av svarte kontraster med stor effekt
×

Bli betatt av svarte kontraster med stor effekt

Tendens | HTH

Skap et forlokkende uttrykk på kjøkkenet med en svart vask og armatur. Det er mange innredningsmuligheter med svarte detaljer – innred et moderne kjøkken i New York-stil, eller la den svarte vasken og armaturet være et romantisk motspill i trekjøkkenet.

Tendens | HTH
Et paradis for krydderurter
×

Et paradis for krydderurter

Tendens | HTH

Med det nye vekstskapet har krydderurtene aldri hatt bedre forhold på kjøkkenet.

Skapet med innebygget vekstlys gir krydderurtene de optimale betingelser.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

Cornermove | HTH
Utnytt hjørnet og få en Wow-effekt
×

Utnytt hjørnet med CornerMoveID

Cornermove | HTH

CornerMoveID er en ny type hjørneskapsløsning som effektivt utnytter plassen i hjørnet under kjøkkenbenkeplaten.

 

Skapet heves og senkes enkelt på kontakten ved benkeplaten og har innebygget lys og elektrisk uttak. CornerMoveID kan kombineres med et skjærebrett som matcher benkeplaten.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

Nordic Spirit Nature Oak | HTH
Lad opp mobilen på bordet
×

Lad opp mobilen på bordet

Nordic Spirit Nature Oak | HTH

Nå er det slutt på irriterende ledninger når mobiltelefonen skal lades opp. Nå legger du bare mobilen på kjøkkenbordet. Den blir da ladet opp av en trådløs lader som du monterer under benkeplaten.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

  

FÅ KJØKKENEKSPERTENS GOD RÅD OG IDEER

Hvis du har forelsket deg i et sort kjøkken, står vi klar med gode ideer og råd, som tar utgangspunkt i dine ønsker og behov.

Avtal et gratis designmøte
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH

OPPLEV DITT NYE KJØKKEN I DAG

Se helheten før du bestemmer deg. Besøk den lokale HTH-butikken, hvor du kan se alle modeller og materialer. Du får en anelse av det nye kjøkkenet, når du ser alle mulighetene.

Finn din HTH-butikk

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH