SORT OG SOFISTIKERT

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Sort kjøkken

SORT KJØKKEN.
SKAP ET VISUELT UTTRYKK

Et sort kjøkken er et modig valg som lenge har fått designentusiaster til å klappe i hendene. De finner det ettertraktede utseendet i mange fortolkninger. Felles for dem alle er at de sorte elementene skaper et visuelt uttrykk, fylt med eleganse og dramatikk.

FÅ KJØKKENEKSPERTENS
GOD RÅD OG IDEER

Hvis du har forelsket deg i et sort kjøkken, står vi klar med
gode ideer og råd, som tar utgangspunkt i dine ønsker og behov.

HVA KOSTER ET SORT KJØKKEN?

Flere ting påvirker prisen på kjøkkenet. Størrelsen, materialene du velger, og hvor mye arbeid kan gjøre selv, er viktige faktorer. Se prisveiledningen for å få et overblikk over hva som påvirker kjøkkenprisen.

FINN DE RIKTIGE FARGENE

Eksperimenter med farger og materialer til det sorte kjøkkenet med vår Design Styler.

MASKULIN KJØKKENDESIGN

Svenske Pierre Leander valgte å gå all-in på svarte elementer da han pusset opp kjøkkenet sitt.

Se hvordan de spennende materialvalgene spiller vakkert sammen og skaper en maskulin helhet.

Se Pierres sorte kjøkken

ALT I SORT

Hvis du ønsker at alt skal være sort, kan du finne alle kjøkkenelementene i sort. Sorte kjøkkenskap, benkeplate, håndtak, hvitevarer og som noe forholdsvis nytt: sort kjøkkenvask og armatur.

Når alt skal være sort, er det en god idé å blande forskjellige overflater og materialer. Det gjør utseendet mindre ensformig og skaper en god dynamikk.

Tendens Finér | HTH
VH-7 Kitchen Focus Laminat | HTH

KLASSISKE KONTRASTER

En klassisk variant av det sorte kjøkkenet er en kombinasjon av sort og hvit. Kontrasten gir kjøkkenet et spennende utseende, som ser veldig elegant ut.

Du kan designe et sort og hvitt kjøkken på mange måter. Skap den klassiske kontrasten mellom sorte kjøkkenskap og en hvit benkeplate som gjør rommet lysere.

Hvis du ønsker et sort og hvitt kjøkken, kan du også leke med dynamikken mellom en sort høyskapvegg og en hvit kjøkkenøy.

Finn din benkeplate

SORTE ELEMENTER MED STOR EFFEKT

Det er ikke alle rom som er egnet til et sort kjøkken. Har du et lite kjøkken uten noe særlig lysinnfall, er det ikke så lurt å velge et helt sort kjøkken. Det er fordi sort stjeler lyset. Heldigvis kan du enkelt innlemme sorte elementer i kjøkkendesignet ditt.

En ny trend i kjøkkeninnredningen er sorte vasker og armaturer. De sorte elementene skaper en flott effekt både i tone-i-tone-designet og i kombinasjon med andre farger og materialer.

Få svart vask/armatur

OPPLEV DITT NYE KJØKKEN I DAG

Se helheten før du bestemmer deg.

Besøk den lokale HTH-butikken, hvor du kan se alle modeller og materialer. Du får en anelse av det nye kjøkkenet, når du ser alle mulighetene.
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH