Funksjonelt drømmekjøkken

Da Trine Glidov og Arne Molberg skulle designe det nye kjøkkenet sitt, reiste de Danmark rundt for å finne den rette leverandøren. Valget falt på HTH Lyngby, som hjalp paret med å designe sitt funksjonelle drømmekjøkken.

Her bor

Trine Glidov og Arne Molberg i sin totalrenoverte 260 m2 store villa i Annisse ved Helsinge.
Trine er medeier i ASICO, et sikkerhetsselskap lokalisert i Kolding. Arne er administrerende direktør i Kvadrat Softcells, som produserer akustiske himlinger som sees på bildene.

"Vi har designet alt selv"

- Trine

Da Trine og Arne begynte å renovere villaen sin, var nøkkelordene funksjonalitet, god plass og lys. Som et resultat ble kjøkkenet plassert i et tilbygg til det eksisterende huset, og fikk en imponerende takhøyde på fem og en halv meter. Til tross for ekstra takhøyde og industrimaterialene er akustikken på kjøkkenet perfekt, da paret har valgt flotte og effektive akustikkhimlinger fra Soft Cells, hvor Arne er administrerende direktør.

Trine og Arne har designet alt til huset selv, helt ned til minste detalj. – Jeg jobber daglig med tegninger til kundene mine, så det å designe et kjøkken er ikke nytt for meg" forteller Trine, som ellers ikke har noen designbakgrunn.

"Den grunnleggende ideen bak kjøkkenet er funksjonalitet. Den høyeste prioriteten var funksjonalitet, da jeg lager utrolig mye mat" forteller hun. Med materialer som Corian, rustfritt stål og Black Oak har paret lykkes med sin visjon.

"Corian er vedlikeholdsfritt, og fingermerker synes nesten på Sort Eik. Glødestål er litt mer krevende, men er utrolig vakkert, og jeg elsker at det endrer seg og skaper en historie" forteller Trine.

"Vi har besøkt nesten alle kjøkkenforhandlere i Danmark"

- Trine

Før det eksklusive kjøkkendesignet var på plass, hadde paret gjort grundig research.

"Vi har besøkt nesten alle kjøkkenforhandlere i Danmark – fra Hillerød til Herning – men det var Usman Akhtar fra HTH Lyngby som fikk oppdraget. Han lyttet, forsto og var sikker når jeg var i tvil. Så det var et supergodt opplegg for en gjør-det-selv-designer som meg" forteller Trine.

”Vi møtte mange selgere som åpenbart ønsket å få gjennom altfor mye, og overselge. Det gjorde ikke Usman. Han lyttet til ønskene vi hadde, forsto ideene våre og kom opp med de siste detaljene, som brakte alt sammen for oss. Hans tilnærming var at det du ikke ser, trenger du ikke å bruke penger på. Det betydde at vi holdt oss til budsjettet», fortsetter Trine.

Få mer inspirasjon

Når du skal ha et nytt personlig kjøkken kan du finne mye inspirasjon i å høre hva andre har gjort,
hvilke vurderinger de har måttet ta. Vi har samlet en rekke kundehistorier for deg som har kjøkkentanker.
Få inspirasjon til materialer, farger og funksjoner - og oppdag de utallige mulighetene.

Oppdag flere kundehistorier