FORTRYLLET AV NEW YORK

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkenstil / New Yorker-køkken

NEW YORKER-KJØKKENET TRUFFET AV DEN INDUSTRIELLE STILEN

Blir du også fortryllet av den nye industrielle stilen, som New Yorker-kjøkkenet er kjent for? Så ta en bit av eplet og gå på oppdagelsesferd i alle de spennende elementene som til sammen skaper New Yorker-stilen.

MATERIALER OG FARGER TIL NEW YORKER-KJØKKENET

Den industrielle New Yorker-stilen kjennetegnes av rå og rustikke materialer slik du kjenner det fra storbyens pulserende liv.
Vil du ha stilen, anbefaler vi følgende farger og materialer:

Farver og materialer til låger og skuffer

Sort Eik Finer | HTH

Materialer til bordpladen

Steel | HTH
Laminate - Dark Metal | HTH
Laminate Marmor Nero (626) | HTH
Corestone_Grey Stone 808 | HTH

FÅ STILEN MED RIKTIGE HÅNDTAK

Håndtak i stål og jern understreker stilen i New Yorker-kjøkkenet.

FORELSKET I FØLELSEN AV NEW YORK

New Yorker-kjøkkenet forteller historien om et rom som er preget av rå og rustikke elementer med et overordnet tema av gjennomsiktighet.

Når du bruker åpne hyller i New Yorker-innredningen, skaper du gjennomsiktighet i rommet. Samtidig får du god plass til lekkert kjøkkenutstyr, krydder og andre ting som gjør kjøkkenet personlig. En industriell tralle er både dekorativ og praktisk på en og samme tid, og velger du en sort modell i jern fra Black Frame-serien, understreker du New Yorker-stilen.

INSPIRERT AV INDUSTRIELLE MATERIALER

The Big Apple. Sol i Central Park og gule taxier. Fingermat fra en foodtruck mens du krysser gaten til tonene av Harlem-gospel. New York, New York. En sirlig symfoni av kulturer med plass til alle – og alle drømmene som følger med.

Inspirasjonen til New York-kjøkkenet stammer naturligvis fra storbyens pulserende matindustri. Åpne metallreoler og hyller, sorte vitrineskap med «tråd-print» i glasset og rå betonggulv. Så er fundamentet klart til ditt personlige storbykjøkken.

ALT DU TRENGER ER INNENFOR REKKEVIDDE

New Yorker-kjøkkenet er inspirert av de profesjonelle kjøkkenene i New Yorks brasserier og restauranter. Det er en arbeidsplass hvor gryter, kniver, fat og råvarer ligger like for hånden.

Du kan få stilen ved å innrede kjøkkenet ditt med en rå, åpen reol i den størrelsen og med det interiøret som passer best til ditt New Yorker-kjøkken. De åpne hyllene er dekorative og gjør det lett å finne tingene du trenger.

HTH Expert

Kjøkkenekspert Daniel Larsson:

"Den industrielle trenden er populær akkurat nå, og heldigvis kan du være trygg på at den holder i mange år fremover"

HTH Expert

VIL DU HA RÅDGIVNING OG GODE IDEER?

Kjøkkenekspertene våre står klare til å hjelpe deg med å finne din kjøkkenkjærlighet.

Avtal et gratis designmøte
HTH
New York | Tendens | HTH

SE OG OPPLEV DITT NYE NEW YORKER-KJØKKEN

Du får den beste opplevelsen av New Yorker-stilen ved å komme inn i en av butikkene våre, hvor du kan se og føle på alle elementene.

Kom og opplev ditt kjøkken