BRING SORT INN I KJØKKENET

Sorte detaljer i kjøkkenet er kontrastskapende, rå og stilfulle – og med et sort touch er innredningsmulighetene mange. Skap kul stemning i kjøkkenet med armatur og kjøkkenvask i sort.

FORDELER VED SORTE KJØKKENELEMENTER

Sort er iøynefallende, dramatisk og dragende, og det matcher de fleste stilarter. Sorte komponenter er kontrastfulle i et hvitt kjøkken, skaper harmoni i et fargestrålende kjøkken og fullender et mørkt kjøkken.

Sort armatur og kjøkkenvask er lett å vedlikeholde, og du kan ha glede av det raffinerte materialet i mange år. Det krever bare rengjøring med en myk klut, oppvaskmiddel og etterfølgende tørking med et tørt koppehåndkle for å redusere kalkflekker.

Hvilken vask og armatur bør du velge?

SORT ER IKKE BARE SORT

Den sorte vannkranen kommer i flere overflater, hvor hver av dem bidrar til et samlet kjøkkenuttrykk.

Du har også flere materialer å velge mellom når det dreier seg om den sorte kjøkkenvasken. Alle materialene er slitesterke og hardføre så du får en holdbar kjøkkenvask, uansett hvilket material du forelsker deg i.

Se hele utvalget i din HTH-butikk eller i katalogen Fronter og tilbehør.

Sorte detaljer

En sort armatur og sort kjøkkenvask skaper en elegant balanse i kjøkkener av tre.

Er du glad i små, sorte streif i kjøkkenet, så kan du matche armaturen og vasken med sorte grep på skapdørene. Det skaper et raffinert samspill i rommet.

Finn grep til skapdørene

Focus Laminate | HTH
Harmony Dark | HTH Focus Laminate | HTH

KOMBINER SORT MED SORT

Har du falt for en sort look, så kan du matche armaturen og vasken med sorte skapdører eller en sort bordplate og la de mørke tone-i-tone elementene omfavne kjøkkenet ditt.

Er du klar til å satse på et sort kjøkken, men har du noen i familien med små, klissete fingre? Da anbefaler vi at du velger sort tre-finér eller sort Fenix Laminat til skapdørene. Det er et praktisk valg som gjør fingeravtrykk mindre tydelige.

Se den sorte kjøkkentrenden

DRØM DEG TIL NEW YORK

La den sorte kjøkken-armaturen og vasken forføre deg til den industrielle og rå stilen som er typisk for et New York-kjøkken.

Kombiner sorte elementer i kjøkkenet med åpne metallreoler og sorte vitrineskap og få en følelse av storbyens pulserende liv og kulinariske kreasjoner i ditt eget kjøkken.

Opplev New Yorker-kjøkkenet

PLEIE OG VEDLIKEHOLD

Tre regler gjelder når du skal vedlikeholde en sort armatur og kjøkkenvask:

1#
Bruk aldri skuresvamp, metall-børste eller stålull da de lager riper i armaturen og vasken.

2#
Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler da det kan skade materialenes overflate.

3#
Bruker du et mildt rengjøringsmiddel, skal det alltid sprøytes på en myk klut og aldri direkte på armaturen eller kjøkkenvasken. Det gjelder spesielt hvis du har et Quooker-armatur, da rengjøringsmiddelet kan skade teknologien i armaturen.

Den daglige rengjøringen av vasken og vannkranen kan du ta med en oppvaskbørste eller en myk klut og oppvaskmiddel. Husk å tørke med et tørt kjøkkenhåndkle for å fjerne vann- og såperester og minske kalkavleiringer.

OPPLEV MULIGHETENE

Ønsker du mer informasjon før du velger en sort armatur
og kjøkkenvask, så kan du alltid kontakte din
nærmeste HTH-butikk.

Våre kjøkkeneksperter har oversikten over alle
mulighetene, og de står klare til å veilede og hjelpe
deg med å finne den helt riktige løsningen til ditt kjøkken.