VELG HVITEVARER TIL KJØKKENET

Kjøkkenet skal være funksjonelt og morsomt å arbeide på. Det kan de riktige hvitevarene hjelpe deg med.

Bruk våre tips for å finne de beste hvitevarene til kjøkkenet ditt.

DRØMMER DU OM ET VINKJØLESKAP TIL KJØKKENET DITT?

Et vinkjøleskap er ikke bare et vinkjøleskap. Det handler om oppbevaring av vin, men hva bør du være ekstra oppmerksom på?

Vi har samlet våre beste råd og anbefalinger til valg av vinkjøleskap, slik at du kan bli forberedt på å velge det vinkjøleskapet som matcher ditt kjøkken, dine ønsker og behov.

Lær mer om vinkjøleskap

INTELLIGENTE HVITEVARER


Fyll kjøkkenet med smarte løsninger.

Innredningen, redskapene og hvitevarene i kjøkkenet er blitt mer innovative, funksjonelle og til og med intelligente. Få inspirasjon til hvordan du skaper en wow-effekt i kjøkkenet.

Se kjøkkendingser

DEN PERFEKTE HELHETSLØSNING

Vi bruker hvitevarene våre hver dag, og det er viktig at de tåler hverdagens slitasje. Derfor er det en god idé å prioritere hvitevarer av god kvalitet, så sikrer du at du har dem i mange år. HTH samarbeider med bransjens beste hvitevareleverandører for å gi deg en perfekt helhetsløsning hvor hvitevarene matcher kjøkkenets design og dine behov.


TIPS TIL Å VELGE HVITEVARER

Det er helt avgjørende for kjøkkengleden at du velger de riktige hvitevarene. Vi har samlet vår kunnskap og erfaring i tips til å velge nye hvitevarer – uansett om det er til ditt nåværende kjøkken eller til et helt nytt. 

VELG HVITEVARER ETTER DINE BEHOV

Lever du på farten med en kjapp kopp kaffe om morgenen og fester i helgen? Eller er dere en barnefamilie med mye trafikk på kjøkkenet og mange matvarer i kjøleskapet?

Livet er i konstant bevegelse, og det er bare naturlig at behovene endrer seg. Men før du velger hvitevarer, er det en god idé å vurdere hva du har mest bruk for på kjøkkenet. Det gir deg mulighet for å prioritere hvitevarebudsjettet og dekke behovet ditt på best mulig måte.

Ta kjøkkentesten og finn din kjøkkentype

Art | HTH
Focus Laminate | HTH Emfang fra AEG | HTH

FÅ SMARTE KJØKKENASSISTENTER

Vil du gjøre hverdagen enklere og mer behagelig, kan du velge intelligente hvitevarer. Uansett om du bruker hvitevarer fra Siemens, AEG eller Miele, kan du velge pene og smarte løsninger som kan styres fra mobilen.

Det kan f.eks. være en oppvaskmaskin som forteller deg når du skal kjøpe nytt oppvaskmiddel, en komfyr og kjøkkenvifte som snakker sammen, eller et kjøleskap som kan sende et bilde når du står på supermarkedet og ikke klarer å huske om du mangler melk.

Se flere innovative løsninger til kjøkkenet

HVA KOSTER NYE HVITEVARER?

Hvitevarer kan utgjøre en stor del av det samlede kjøkkenbudsjettet – spesielt hvis du skal skifte ut alle hvitevarene. Prisen på hvitevarer avhenger helt og holdent av dine ønsker og behov.

Hos HTH står vi klare med personlig og profesjonell rådgivning. Vi sikrer at budsjettet ditt ikke blir overskredet.

Ønsker du en nøyaktig pris på drømmekjøkkenet ditt, må du gjerne avtale et gratis og uforpliktende møte med en av våre kjøkkeneksperter.

BRUKE DE GAMLE HVITEVARENE ELLER KJØPE NYE?

Har du hvitevarer fra før, er det naturlig å vurdere om du kan gjenbruke dem. Her bør du være oppmerksom på størrelsen på de nåværende hvitevarene, da du risikerer å måtte tilpasse det nye kjøkkenet etter de gamle hvitevarene.

Dessuten kan du vanligvis ikke bruke gjenbrukte hvitevarer hvis du vil ha integrerte hvitevarer bak kjøkkenskap. Strømforbruket må også tas i betraktning, da nye hvitevarer bruker merkbart mindre strøm enn selv få år gamle hvitevarer.

Til gjengjeld sparer du penger her og nå ved å gjenbruke hvitevarene dine, og det medvirker til et lavere ressursforbruk.

Få råd og veiledning i din HTH-butikk

4. PLASSERING AV HVITEVARENE

Tenk over hvordan du får en god arbeidsgang på kjøkkenet. Bruk arbeidstrekanten, som er en usynlig linje mellom vask, kokeplate og kjøleskap som danner en usynlig trekant. Den kan maksimalt måle fem meter sammenlagt når du innreder kjøkkenet.

Du kan vurdere om ovnen skal plasseres under kokeplaten som en klassisk komfyr, eller om du vil ha en innbyggingsovn i en god arbeidshøyde. Mange ønsker en ovn i bordhøyde, men har du et mindre kjøkken, bør det ikke gå på bekostning av benkeplassen. Du bør ha minst tre meter benk å arbeide på.

Husk dessuten at oppvaskmaskinen og vasken er optimale å plassere ved siden av hverandre.

Få tips til kjøkkeninnredningen

VÆR OPPMERKSOM PÅ HVITEVARENES STØYNIVÅ

Mange utveksler dagens begivenheter når de står ved grytene etter en travel dag. Derfor bør du alltid være oppmerksom på støynivået til kjøkkenviften, oppvaskmaskinen og kjøleskapet, slik at samtalen ikke overdøves av lyden fra hvitevarene.

Hvis du bor i en mindre leilighet, eller hvis hvitevarene er i et kombinert kjøkken/spisestue, kan lyden av hvitevarene høres andre steder enn bare i kjøkkenet. Her bør du være ekstra oppmerksom på støynivået.

KOM TRYGT I MÅL
MED HVITEVARER FRA HTH

Vi sikrer deg:
> Kompetent rådgivning rettet mot akkurat dine behov.
> Alle mål og modeller passer til ditt HTH-kjøkken.
> Hvitevarene matcher kjøkkendesignen.
> Ukomplisert prosess – vi tar styringen og ansvaret.
> Én samlet levering av kjøkken og hvitevarer.
> Utdannede hvitevaremontører.
> Alle garantier samlet på ett sted.

Du slipper bekymringene når du kjøper 
hvitevarene dine hos HTH.

Finn dine nye hvitevarer
til kjøkkenet

Hos HTH er vi kjøkkeneksperter, og vi samarbeider
med bransjens beste hvitevareleverandører.

Vi har oversikt over alle mulighetene, og vi
står alltid klare med gode råd.