Valg av hvitevarer

Hos HTH er vi eksperter på kjøkken, og vi samarbeider med bransjens beste hvitevareleverandører.

Tre tips til hvordan du velger
hvitevarer til kjøkkenet ditt

Hvitevarer er en viktig del av kjøkkenet, og kan utgjøre en stor del av totalbudsjettet når du skal kjøpe nytt. har vi samlet våre tre beste tips, slik at du kan ta dem med i betraktningen når du velger hvitevarer.

Hvilket behov for hvitevarer har du i kjøkkenet?

Lever du på farten med med en kjapp kopp kaffe om morgenen og coctailpartyer i helgene? Eller er dere en barnefamilie med stor trafikk på kjøkkenet og mange matvarer i kjøleskapet?

Det moderne liv krever sitt kjøkken | HTH

Livet er konstant i bevegelse, og det er helt naturlig at behovene endrer seg, men det er en god idé å tenke på hva du har mest bruk for på kjøkkenet, før du velger hvitevarer. Det gir deg mulighet til å prioritere hvitevarebudsjettet og få dekket behovene dine best mulig.

Frittstående eller integrerte hvitevarer?

Integrerte hvitevarer er enten gjemt bort bak en kjøkkenfront, eller integrert i for eksempel et høyskap. Den integrerte løsningen gir mulighet til å skape et rent, helhetlig utseende på kjøkkenet, der kjøkkenfrontene er i fokus. Hvis kjøkkenet trenger en renovering i fremtiden, kan du bare skifte ut kjøkkenfrontene og beholde de samme hvitevarene.

Frittstående hvitevarer kjennetegnes ved at de fremstår på kjøkkenet slik du ser dem i butikken. Det vil si at fronten i utgangpunktet alltid er synlig.

Frittstående hvitevarer på et kjøkken gir mulighet til å skape en rå look med hvitevarer i stål, eller en flott kontrast med mørke skapdører og lyse hvitevarer. Du kan også kjøpe frittstående hvitevarer i mange flotte farger, slik at du kan leke med kjøkkenets helhetsinntrykk.

Vurder følgende før du bestemmer deg for en løsning.

1.Skal kjøleskapet og oppvaskmaskinen være synlig som en del av kjøkkenets særpreg?

2. Foretrekker du at hvitevarene er skjult, slik at du kan få helt rene linjer?

3. Ønsker du å ha ovnen i en god arbeidshøyde og integrere den i et skap? Eller ønsker du å ha den under kokeplatene, som en klassisk komfyr?

Gjenbruke eller kjøpe nye hvitevarer?

Hvitevarene utgjør en betydelig del av kjøkkenets samlede pris.

Har du hvitevarer fra før, er det ganske naturlig å vurdere om du skal fortsette å bruke disse, slik at du eventuelt kan bruke budsjettet på selve kjøkkenelementene.

Grå Kvadrat /  Klassisk  idyll med moderne  snitt

1. Hva er størrelsen på dine nåværende hvitevarer?
Du kan risikere å måtte tilpasse det nye kjøkkenet ditt etter de gamle hvitevarene.

2. Drømmer du om integrerte hvitevarer?
Integrerte hvitevarer er populære på det moderne kjøkkenet, og gjenbrukte hvitevarer vil vanligvis ikke kunne brukes til dette formålet.

3. Strømforbruket
Det er markant forskjell på strømforbruket på nye hvitevarer og hvitevarer som bare er noen få år gamle. Hvis du har mye aktivitet på kjøkkenet, kan det kanskje lønne seg å kjøpe helt nye.

Få råd og veiledning

Hos HTH er vi eksperter på kjøkken, og vi samarbeider med bransjens beste hvitevareleverandører. Våre dyktige kjøkkendesignere har oversikt over alle mulighetene som de forskjellige hvitevareprodusentene tilbyr, og de står klare til å gi deg råd! Sammen kan vi utnytte mulighetene, slik at det endelige resultatet får nettopp den klassen og det særpreget du ønsker.