VELG HVITEVARER TIL KJØKKENET

Kjøkkenet skal være funksjonelt og morsomt å arbeide på. Det kan de riktige hvitevarene hjelpe med. Bruk våre 6 tips for å finne de beste hvitevarene til kjøkkenet ditt.


6 TIPS FØR DU VELGER HVITEVARER

Hvitevarer er en viktig del av det nye kjøkkenet ditt, og de kan utgjøre en stor del av det samlede kjøkkenbudsjettet. Derfor har vi samlet våre 6 beste tips for å hjelpe deg med å velge hvitevarer til kjøkkenet.

VELG HVITEVARER ETTER DINE BEHOV

Lever du på farten med en kjapp kopp kaffe om morgenen og fester i helgen? Eller er dere en barnefamilie med mye trafikk på kjøkkenet og mange matvarer i kjøleskapet?

Livet er i konstant bevegelse, og det er bare naturlig at behovene endrer seg. Men før du velger hvitevarer, er det en god idé å vurdere hva du har mest bruk for på kjøkkenet. Det gir deg mulighet for å prioritere hvitevarebudsjettet og dekke behovet ditt på best mulig måte.

Ta kjøkkentesten og finn din kjøkkentype

Art | HTH
Focus Laminate | HTH Emfang fra AEG | HTH

FÅ SMARTE KJØKKENASSISTENTER

Vil du gjøre hverdagen enklere og mer behagelig, kan du velge intelligente hvitevarer. Uansett om du bruker hvitevarer fra Siemens, AEG eller Miele, kan du velge pene og smarte løsninger som kan styres fra mobilen.

Det kan f.eks. være en oppvaskmaskin som forteller deg når du skal kjøpe nytt oppvaskmiddel, en komfyr og kjøkkenvifte som snakker sammen, eller et kjøleskap som kan sende et bilde når du står på supermarkedet og ikke klarer å huske om du mangler melk.

Se flere innovative løsninger til kjøkkenet

BRUKE DE GAMLE HVITEVARENE ELLER KJØPE NYE?

Har du hvitevarer fra før, er det naturlig å vurdere om du kan gjenbruke dem. Her bør du være oppmerksom på størrelsen på de nåværende hvitevarene, da du risikerer å måtte tilpasse det nye kjøkkenet etter de gamle hvitevarene.

Dessuten kan du vanligvis ikke bruke gjenbrukte hvitevarer hvis du vil ha integrerte hvitevarer bak kjøkkenskap. Strømforbruket må også tas i betraktning, da nye hvitevarer bruker merkbart mindre strøm enn selv få år gamle hvitevarer.

Til gjengjeld sparer du penger her og nå ved å gjenbruke hvitevarene dine, og det medvirker til et lavere ressursforbruk.

Få råd og veiledning i din HTH-butikk

GJEM BORT HVITEVARENE OG SKAP RENE LINJER

Med integrerte hvitevarer kan du skape et rent, helhetlig utseende på kjøkkenet hvor hvitevarene er gjemt bort og kjøkkenfrontene er i fokus. Integrerbare kjøleskap og oppvaskmaskiner er et godt valg hvis du gjerne vil ha et minimalistisk uttrykk på kjøkkenet.

En fordel ved integrerte hvitevarer er at hvis kjøkkenet skal renoveres senere, kan du bare skifte ut kjøkkenfrontene og beholde de samme hvitevarene.

Velg de rette skapdørene

Tendens | HTH
One | HTH Emfang fra AEG | HTH

LA HVITEVARENE GI KJØKKENET KARAKTER

Med frittstående hvitevarer kan du gi kjøkkenet karakter og personlighet og leke med det samlede uttrykket. Velg f.eks. et frittstående kjøleskap i en frisk farge som blir kjøkkenets blikkfang.

Du kan også skape et rått og industrielt utseende med frittstående hvitevarer i stål, som en stor gasskomfyr eller et innebygget kjøleskap med doble dører som fører tankene til et restaurantkjøkken.

Se hvilke tendenser 2020 byr på

PLASSERING AV HVITEVARENE

Tenk over hvordan du får en god arbeidsgang på kjøkkenet. Bruk arbeidstrekanten, som er en usynlig linje mellom vask, kokeplate og kjøleskap som danner en usynlig trekant. Den kan maksimalt måle fem meter sammenlagt når du innreder kjøkkenet.

Du kan vurdere om ovnen skal plasseres under kokeplaten som en klassisk komfyr, eller om du vil ha en innbyggingsovn i en god arbeidshøyde. Mange ønsker en ovn i bordhøyde, men har du et mindre kjøkken, bør det ikke gå på bekostning av benkeplassen. Du bør ha minst tre meter benk å arbeide på.

Husk dessuten at oppvaskmaskinen og vasken er optimale å plassere ved siden av hverandre.

Få tips til kjøkkeninnredningen

FÅ RÅD OG VEILEDNING

Hos HTH er vi kjøkkeneksperter, og vi samarbeider
med bransjens beste hvitevareleverandører.

Vi har oversikt over alle mulighetene, og vi
står alltid klare med gode råd.