Bærekraft

Bærekraft

Som en av de største kjøkkenleverandørene i Nord-Europa har HTH en enestående mulighet til å yte et betydelig bidrag til det grønne skiftet. Dette er en stor motivasjonskilde, og derfor har vi i HTH en sterk vilje til å skape forandringene som skal til for å bidra til en mer bærekraftig verden. Samtidig kan vi naturligvis hjelpe prosjektet ditt med å leve opp til en lang rekke internasjonalt anerkjente sertifikater og standarder innenfor bærekraft.

Våre innsatsområder

HTH jobber med bærekraft innenfor flere innsatsområder, som hver inneholder en rekke av FNs 17 globale mål for bærekraftig utvikling.

Bæredygtighed

Klimatiltak som varer

Bæredygtighed

Miljøbevisste og sirkulære materialer

Bæredygtighed

Bærekraftig bedriftskultur

Reduksjonsmål i tråd med ambisjonene i Parisavtalen

Ingen bedrift kan bli bærekraftig fra den ene dagen til den neste. Men man kan sette seg noen klare og ambisiøse mål og sørge for at de ikke bare tas ut av luften. Det har HTH gjort ved å, sammen med eierne, bli med i Science Based Targets initiative. Det er en FN-stiftet ordning som på frivilling basis gir bedrifter mulighet til å forplikte seg til å dokumentere at arbeidet deres med å redusere klimagasser er i tråd med målet fra Parisavtalen om å holde temperaturstigningen nede på 1,5 grader.

Våre innsatsområder

HTH arbejder med bæredygtighed inden for flere indsatsområder, der hver for sig rummer en række af FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Bæredygtighed

Vi støtter en bærekraftig livsstil

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarlig innkjøp

Bæredygtighed

FSC og inneklimamerking

Vi jobber ikke alene for en bærekraftig fremtid

Men gjør det i samarbeid med eierne våre Nobia. Som et av Europas største kjøkkenkonsern, har de verdifull kompetanse og ressurser til å fremskynde det grønne skiftet.

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH