Kjøkkenredesign

Hva er HTH RE-LOVE?

RE-LOVE er en enklere og mer bærekraftig måte å skape et nytt kjøkkenutseende på ved å bytte ut enkeltelementer i stedet for å bygge et nytt kjøkken fra bunnen av. Du kan enkelt revitalisere kjøkkenet ditt ved å oppdatere dører og skuffefronter, benkeplater og håndtak, samtidig som du gjenbruker skap og andre grunnleggende elementer. Vi hjelper deg med å beholde det som fungerer. Og sammen finner vi det som gir deg ny kjøkkenkjærlighet.

Det er kjøkkenkjærlighet som holder. Om og om igjen

Kjøkkenoppussing

Vi er eksperter på å forlenge kjøkkenets levetid

Sofie Larsen, Kjøkkenekspert

Design styler

TEST DITT NYE KJØKKENUTSEENDE

I vår Design styler kan du leke med kjøkkenideene dine og se hvordan farger og materialer passer sammen i ditt nye kjøkken. Prøv deg frem og la deg inspirere av de mange mulighetene.

Du designer kjøkkenet ditt ved å velge en av kjøkkenlayoutene under scene. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene.

FAQ

RE-LOVE er et renoveringskonsept, og navnet er ment å gjenspeile ideen om å fornye det nåværende kjøkkenet med nye elementer som dører eller benkeplater, i stedet for å bytte ut hele kjøkkenet. RE-LOVE henvender seg til kunder som ønsker å gi kjøkkenet sitt nytt liv og forny kjøkkenkjærligheten.

I utgangspunktet kan du bytte ut nesten alle elementer. Du kan for eksempel bytte ut dører, håndtak, hvitevarer og benkeplater. Du kan også utnytte plassen i skapene dine ved å bytte ut et hylleskap med et skuffeskap.

Ta et bilde av ditt nåværende kjøkken og spør kjøkkenekspertene våre til råds. De kan raskt gi deg inspirasjon og veiledning.

Hvis du har et HTH-kjøkken, har du selvsagt gode forutsetninger for å bruke RE-LOVE. Det kan imidlertid være eldre HTH-modeller der det kan være utfordringer med rekkverk og bakpanel i skuffekassetten og utvendige hengsler (K67).

Hvis du ikke har et HTH-kjøkken, kan du kanskje bruke RE-LOVE, ettersom mange kjøkkenskap har standardmål.

For å være sikker på at du kan bruke RE-LOVE og før du bestiller materialer, anbefaler vi at du rådfører deg med en kjøkkenekspert og tar med skapmålene (høyde, bredde, dybde og skaptykkelse) + bilder + skisse av ditt nåværende kjøkken.

For å være sikker på at du kan bruke RE-LOVE, og at du trygt kan fullføre kjøkkenrenoveringen, anbefaler vi at du

Rådfør deg med en kjøkkenekspert i din nærmeste HTH-butikk.
Måle skapkroppen (selve skapet) + døren (høyde, bredde, dybde og skaptykkelse) på ditt nåværende kjøkken.
Lag en skisse av kjøkkenet med mål.
Ta bilder av det nåværende kjøkkenet, skapstammen og dørene.
Hvis mulig, ta med en dør/front fra ditt nåværende kjøkken.

Det er mange ting som påvirker prisen på din kjøkkenoppussing. Det handler både om materialvalg og hvor mye du må bytte før kjøkkenet ditt blir fresht og nytt å se på igjen. Er dette større elementer som kjøkkenbenkeplaten? Eller er det nok å bytte ut de gamle håndtakene eller gi veggen et strøk med maling?

Alle disse betraktningene vil bidra til å påvirke den endelige prisen på kjøkkenet ditt. Ønsker du å vite nøyaktig pris før du starter oppussingen, kan våre kjøkkeneksperter hjelpe deg med beregningene – helt gratis og uforpliktende.

Få prisen på kjøkkenet ditt beregnet

Er kjøkkenet ditt i ferd med å avtjene verneplikten, kan det godt lønne seg å lage et helt nytt kjøkken. For det første gir det enorm glede å ha et kjøkken hvor man trives og hvor det er plass til å samle familien. I tillegg kan det også ha en positiv effekt på verdien av boligen din.

Hvis du må selge boligen din på et tidspunkt, er et nytt kjøkken med på å gjøre huset mer attraktivt. Faktisk er et nytt kjøkken en av fasilitetene som kjøpere setter høyest, og som derfor virkelig kan øke verdien på boligen din.

Se vår prisguide her