Mange års erfaring
Vi har 30 års erfaring med planlegging og gjennomføring av omfattende kjøkkenprosjekter i store bygg. Derfor kan du være sikker på profesjonell håndtering av både de store linjene og de små detaljene som er avgjørende for at kjøkkenet ditt skal fungere godt i det daglige.

Faglig rådgivning og innredning
Vi gir råd om ergonomisk innredning og optimal plassering av funksjonene på kjøkkenet ut fra dine krav, ønsker, behov og økonomi. Vi har kontroll på lovkrav og offentlige forskrifter og sørger for at alle tillatelser og godkjenninger er på plass. Våre innredningsforslag er utarbeidet som presise tegninger som oppfyller myndighetenes krav. Vi kan også levere 3D-tegninger hvis du ønsker det.

Kun de beste leverandørene
Våre leverandører er utelukkende selskaper som kan tilby profesjonelle møbler med fokus på energi, miljø og funksjon. Prosjektlederne er erfarne og vant til å lede store faglige prosjekter med vekt på effektivitet og presisjon. De kan med andre ord sakene sine. Vi velger forretningspartnere med omhu.

Samarbejde er nøglen
til en god løsning

En fast prosjektleder sørger for fremdrift
Allerede fra første kontakt får du en fast prosjektleder knyttet til kjøkkenprosjektet ditt. Vedkommende sørger for at nødvendige eksperter og håndverkere involveres i prosessen. Slik unngår vi at viktig informasjon og tid går tapt underveis.

Vi holder budsjett og tidsplan
Vi holder budsjettet vi har blitt enige om. Vi er profesjonelle nok til å planlegge arbeidet nøye slik at det ikke oppstår ubehagelige økonomiske overraskelser. Vi tar ansvar for hele prosjektet og dermed også for å holde tidsplanen. Vi vet at dette er viktig for din bedrift!

 

Les om prosessen

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt