HAR DU LYST TIL Å GJØRE DET SELV?
OPPLEV VÅRT GJØR DET SELV SORTIMENT

Gjør Det selv HTH er gjør-det-selv-design til budsjettpris. Les mere om konseptet, og se hvordan du kan få et lekkert og billig kjøkken, bad eller garderobe.

Gjør det selv HTH fås i følgende modeller

Køkkeneksperterne | HTH

Gjør Det Selv HTH

Vi er alle forskjellige. Det er derfor vi gir deg frihet til å velge hvor mye du selv vil og hva vi skal stå for.

Hos Gjør Det Selv HTH kan du selv stå for å måle opp, designe, hente og montere – men vi hjelper deg gjerne med det du har bruk for.

Gjør Det Selv HTH-sortimentet består av nøye utvalgt design, tilbehør og hvitevarer.

Designkolleksjon til alle rom

Vår designkolleksjon er ikke bare til gjør-det-selv-kjøkkenet. Kolleksjonen er designet for å oppfylle dine drømmer i alle rom. Det er dansk design og kvalitet til en pris som gjør at du har råd til mer.

Trenger du å fornye badet, eller skal garderoben fornyes, er designkolleksjonen fra Gjør Det Selv HTH en løsning som oppfyller alle krav til design, kvalitet og pris.

Det er enkelt

Du kan enkelt kjøpe Gjør Det Selv-HTH sortimentet ved å besøke én av våre flotte butikker eller benytte deg av vår nettbutikk når du vil ha nytt kjøkken, bad eller garderobe. 

Prisen er den samme om du kjøper varene i butikken eller på nettbutikken.

I butikken får du rådgivning om innredning og materialvalg, og du kan ta varene med hjem samme dag hvis vi har dem på lager. Hvis du handler på nett, har du fordelen av at vi har åpent hele døgnet.

kd3_video
kd2_video_cover kd4_video_cover

GJØR DET SELV - DRØMMER DU OM Å DESIGNE OG BYGGE DITT EGET KJØKKEN?


Bli klokere på HTHs go-sortiment, som gir deg muligheten til å «gjøre det selv».

I miniserien KjøkkenDrømmer følger vi paret Martin og Lucas, som skal skifte ut det gamle kjøkkenet på hytta med et nytt kjøkken fra HTHs gjør-det-selv sortiment.

Se alle fire episodene, og opplev hele prosessen fra det første designmøtet til henting og montering, og til det ferdige resultatet.

Se KjøkkenDrømmer

NYHET: MOOD

Eksklusivt mørkt kjøkken

Modellen Mood er tidløst design som oser av eksklusivitet og varme. De flotte, loddrette årringene gir en fin følelse av tre og natur, og den mørke nyansen bidrar til å skape en følelse av eksklusivitet.

Gjør det selv HTH fås I FØLGENDE MODELLER

Gjør det selv HTH er et utvalgt sortiment av våre mest populære design. De fås naturligvis både til kjøkken, bad og garderobe.

SE GJØR DET SELV HTH-KOLLEKSJONEN I VÅR KATALOG

Bli inspirert til ditt Gjør Det selv HTH-kjøkken i vår store og flotte katalog. Her finner du både kjøkken-, bad- og garderobeinnredninger og veiledende priser.

SLIK SKIFTET KENNETH SITT KJØKKEN

Kenneth har ingen håndverksmessig bakgrunn – han er forsikringsmegler – men da det gamle kjøkkenet skulle skiftes ut, valgte han likevel Gjør Det Selv HTH.

Helt fra starten av hadde Kenneth en ide om at det nye kjøkkenet skulle være lyst og vennlig. Med det i tankerne, begynte han at søke etter kjøkken på Internett for at få en idé om hva som var tilgjengelig. For Kenneth var det utslagsgivende at Gjør Det Selv HTH hadde designet som han hadde i tankerne.

 

"Det at jeg selv har laget det ... det synes jeg er helt fantastisk".

- Kenneth

HENRIETTE OG THOMAS KAN OG VIL SELV

Henriette og Thomas er to foretaksomme mennesker som har totalrenovert sitt hus. Da de kom til kjøkkenet, valgte de å besøke Gjør Det Selv HTH for å finne sitt eget gjør-det-selv-drømmekjøkken.

De to foretaksomme menneskene ble inspirert til sitt nye kjøkken på nett, og ved å finne gode idéer når de besøkte andre hjem med lekre kjøkken. De kjente derfor godt til Gjør Det Selv HTH da de selv kom i gang med å velge nytt kjøkken.

 

"Vi valgte Gjør Det Selv HTH fordi de designmessig hadde noe som passet til oss personlig".

- Henriette

TRINNVISE MONTERINGSVIDEOER

Hvis du trenger hjelp til å montere HTH Gjør Det Selv-elementene, forteller våre monteringsvideoer deg hva du må gjøre, trinn for trinn.

Her viser vi hvordan du setter sammen tingene i den optimale rekkefølgen, slik at HTH Gjør Det Selv-elementene raskt og enkelt blir klare til bruk.

Se monteringsvideoer for HTH Gjør Det Selv

#HTH
Fra drøm til virkelighet.

Bli inspirert av våre kunders egne kjøkkenbilder fra sosiale medier.

VIL DU HA HJELP?

La oss møtes over en kopp kaffe og drøfte mulighetene for å oppfylle dine ønsker å behov.

Avtal et møte på nett
HTH
Art | HTH

OPPLEV OG SE DET NYE KJØKKENET

Du får den beste opplevelsen av design, materialer og utseende ved å ta turen innom en av våre inspirasjonsrike butikker.

Kom og opplev kjøkkenet ditt

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH