Kjøkken i herskapsleilighet

Møt et par som ble enige om å være tro mot sin egen stil og ikke ta hensyn til hva som selger godt da de overtok sin slitte herskapsleilighet i 4. etasje. Det har resultert i et unikt kjøkken som tar hensyn til leilighetens historie, familiens fargeglede og hverdagslivet med to små barn.

“Mange tenker kanskje at boligen deres bør bli lett å selge når de pusser opp, og velger derfor noe mer nøytralt. Men vi har ikke planer om å flytte snart.”

Designmøte

Gjør som paret i herskapsleiligheten

Paret fikk tegnet kjøkkenet sittetter å ha drøftet ønsker, behov og budsjettmed en av kjøkkenekspertene våre. Det kan du også få. Avtal et gratis designmøteog kom ett skritt nærmere drømmen.

Avtal et designmøte

“Messing kan gjerne få litt patina. Det er en del av estetikken”

"Kjøkkenet skulle ha den samme gnisten og sjarmen som resten av leiligheten"

Parets beste oppussingstips

1: Spør andre om deres erfaringer. Hva er de glade for i sitt kjøkken? Det gir deg noen gode ideer til ditt eget prosjekt.

2: Tenk over hvilken funksjon kjøkkenet har i hverdagen din og ta utgangspunkt i det når du innreder.

3: De små, praktiske tingene er viktige. Hvor står du når oppvaskmaskinen skal tømmes, og hvor skal tingene plasseres? Kan du komme deg rundt åpne skapdører? Hvor vil du ha de høye glassene dine, og er det plass til alle grytene i den skuffen de hører hjemme i?

4: Bruk materialer eller farger for å skape sammenheng. Vi har valgt messing som et gjennomgående materiale og har brukt tid på å finne messingdetaljer som får innredningen til å henge sammen.

 

Se flere kundehistorier