Kjøkken i herskapsleilighet

Da Susanne og Peter overtok sin slitte herskapsleilighet i 4. etasje, var de enige om å være tro mot sin egen stil og ikke ta hensyn til hva som selger godt. Det har resultert i et unikt kjøkken som tar hensyn til leilighetens historie, familiens fargeglede og hverdagslivet med to små barn.

@VED.LEJLIGHED

Bak Instagramprofilen @ved.lejlighed står Susanne, som er 32 år og tekstforfatter.

I mars 2020 overtok hun og mannen Peter en gammel herskapsleilighet i 4. etasje, som mildt sagt hadde behov for en kjærlig hånd. På @ved.lejlighed har Susanne dokumentert oppussingen og alle de fargerike løsningene som det kreative paret har innredet seg med. Susanne og Peter bor sammen med de to barna sine, Wilma og Georg. Leiligheten er på 130 kvadratmeter og er totalrenovert.

“Mange tenker kanskje at boligen deres bør bli lett å selge når de pusser opp, og velger derfor noe mer nøytralt. Men vi har ikke planer om å flytte snart.”

-Susanne

Designmøte

Gjør som Susanne og Peter

Susanne og Peter fikk tegnet kjøkkenet sittetter å ha drøftet ønsker, behov og budsjettmed en av kjøkkenekspertene våre. Det kan du også få. Avtal et gratis designmøteog kom ett skritt nærmere drømmen.

Avtal et designmøte

“Messing kan gjerne få litt patina. Det er en del av estetikken”

-Susanne

"Kjøkkenet skulle ha den samme gnisten og sjarmen som resten av leiligheten"

- Susanne

Susanne og Peters beste oppussingstips

1: Spør andre om deres erfaringer. Hva er de glade for i sitt kjøkken? Det gir deg noen gode ideer til ditt eget prosjekt.

2: Tenk over hvilken funksjon kjøkkenet har i hverdagen din og ta utgangspunkt i det når du innreder.

3: De små, praktiske tingene er viktige. Hvor står du når oppvaskmaskinen skal tømmes, og hvor skal tingene plasseres? Kan du komme deg rundt åpne skapdører? Hvor vil du ha de høye glassene dine, og er det plass til alle grytene i den skuffen de hører hjemme i?

4: Bruk materialer eller farger for å skape sammenheng. Vi har valgt messing som et gjennomgående materiale og har brukt tid på å finne messingdetaljer som får innredningen til å henge sammen.

 

Se flere kundehistorier