Du er her: Hjem / Kjøkken / Modelloversikt / Nordic Roots

/NORDIC ROOTS

Jordfarger og moderne designdetaljer

Nordic Roots er årets store designnyhet fra HTH. Den er inspirert av nordisk jord og skapt ut fra et ønske om å designe et mer bærekraftig kjøkken.

Her samles varme jordfarger, elegante naturmaterialer og svanemerkede skap, fronter og benkeplater. Det gir et moderne design og et kjøkken med en avslappende atmosfære.

Nyheten inneholder også et bredt spekter av muligheter og lekre design­detaljer, som håndtaksfrie fronter, vakre vitrineskap og hyller til vinglassoppheng. Dette er et kjøkken med plass til å dyrke både familieliv og natur. Opplev nyheten og la deg friste i din lokale HTH-butikk.

  • Svanemerket
  • Håndtaksløs design
  • Elegante vitrineskape

Nordic Roots leveres
i følgende farger:

Mokka

Fakta om modellen
Nordic Roots

Nordic Roots består av elementer fra modell Base.

Se Nordic Roots katalogen
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH

NORDIC ROOTS

Årets store designnyhet fra HTH er inspirert av nordisk jord og skapt ut fra et ønske om å designe et mer bærekraftig kjøkken

ET KJØKKEN MED PLASS TIL PERSONLIGHET


Som et unikt dekorelement er Nordic Roots-kjøkkenet innredet med en vakker vegg med vitrineskap.

Med sine slanke, svarte metallrammer og innside lakkert i Mokka er de elegante vitrineskapene i perfekt harmoni med de andre elementene på kjøkkenet.

Vitrineskapene tilfører kjøkkendesignet en spesiell letthet og personlighet ved å fremheve dine vakreste og mest dekorative eiendeler.

Se mer om kjøkkenskap

Sortér alt samme sted


Tenk avfallssortering inn i kjøkkendesignet fra start, slik at du gjør det enkelt for deg selv å sortere i hverdagen.

Vi må alle sortere avfallet vårt i større grad. Her er to skuffer innredet med god plass, så det er enkelt å sortere kjøkkenavfallet. Da blir avfallet gjemt bort, og samtidig demper de vedlagte skuffene eventuelle luktplager.

Se mer om avfallssortering

RIKTIGE HVITEVARER KAN SENKE DITT KJØKKENS KLIMAAVTRYKK BETYDELIG


Våre hvitevarer går for fullt i hverdagen, og dette gjelder spesielt kjøleskapet som alltid er på. Derfor er det viktig å velge hvitevarer med et godt energimerke.

De bruker mindre strøm, så du sparer deg for en unødvendig høy strømregning og hjelper klimaet med mindre CO2-utslipp.

Se mer om hvitevarer

"Jeg hjelper deg med gode råd og veiledning når du trenger nytt kjøkken"

Vi opplever at stadig flere ønsker å velge mer bærekraftig, men det kan være vanskelig å forstå hvordan man best kan innarbeide grønne løsninger på kjøkkenet. Det kan vi hjelpe deg med hos HTH.

Bestill et gratis designmøte, og få inspirasjon til hvordan de dyktige kjøkkenekspertene våre kan hjelpe deg med å matche drømmene dine ned til hver minste detalj.

Daniel Larsson
HTH Kjøkkenekspert

HJEMMETS NATURLIGE SAMLINGSPUNKT


Kjøkkenet er hjemmets naturlige samlingspunkt, og dette kjøkkenet gir gode muligheter til å samles rundt friske grønnsaker, sjeldne druer og godt selskap.

Her er alt det beste fra Nordic Roots samlet. En vakker kjøkkenøy med fronter i Mokka Base-laminat. Matchende høyskap med plass til dampovn og vinkjøleskap.

tore vitrineskap og en benkeplate i svartoljet termo-eik som kompletterer kjøkkenets vakre tone-i-tone-look. Det er rett og slett kjøkkenkjærlighet som holder.

La os tegne ditt nye kjøkken på 24 timer

Har du en kjøkkendrøm? Få drømmen tegnet på 24 timer – gratis og uforpliktende.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta bilder av det nåværende kjøkkenet ditt og lage en grovskisse av rommet med mål. Når du har sendt det til oss, tegner vi ditt nye kjøkken i 3D. Du får tegningen via e-post innen 24 timer.

Bærekraft

Som en av de største kjøkkenleverandørene i Nord-Europa har HTH en enestående mulighet til å levere et betydelig bidrag til det grønne skiftet. Det er en stor motivasjon, og derfor har vi hos HTH en sterk vilje til å jobbe med å skape de forandringene som skal til for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Les om Bærekraft